Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

Η ΑΕΛ σόκαρε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ



Η ΑΕΛ αποδεικνύεται σε κακό δαίμονα του Παναθηναϊκού τα δύο τελευταία χρόνια... Η ομάδα του θεσσαλικού κάμπου πέρασε νικηφόρα με 2-1 από το ΟΑΚΑ αφήνοντας...



τους «πράσινους» χωρίς εντός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και ανέβηκε στους 12 βαθμούς.

Ο Παναθηναϊκός είχε μείνει στο 1-1 τον περασμένο Ιανουάριο στο «Σπύρος Λούης», παρά το γεγονός ότι οι «βυσσινί» έπαιζαν μόλις από το πρώτο λεπτό με παίκτη λιγότερο, καθώς είχε αποβληθεί ο Γκοΐκοβιτς, επειδή ανέτρεψε τον Μακέντα, ενώ σήμερα σημείωσε την πρώτη νίκη της στην έδρα του αντιπάλου της, ύστερα από 28 χρόνια.

Στο ΟΑΚΑ φέτος και έως τώρα η ομάδα του Γιώργου Δώνη, που φέτος είναι «μία κρύο μία ζέστη», πήρε μόλις μία ισοπαλία με πέναλτι στο 90΄ από τον Ολυμπιακό, κι έχασε από ΟΦΗ, Ξάνθη και Λάρισα!

Το σκορ για το συγκρότημα του Μιχάλη Γρηγορίου άνοιξε στο 35ο δευτερόλεπτο (!) ο Μιλοσάβλιεβιτς, ενώ ο Ουάρντα στο 57΄ εξέθεσε με απίθανη ντρίμπλα στον Αποστολάκη και νίκησε τον Διούδη για το 0-2.

Στο 62ο λεπτό ο Ζαχίντ μείωσε για τον Παναθηναϊκό, που έκτοτε άσκησε πίεση αλλά δεν κατόρθωσε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης και παρέμεινε στους 8 βαθμούς ύστερα από οκτώ αγωνιστικές.

Στο 35΄ ο Τάσος Σιδηρόπουλος ακύρωσε γκολ του Παναθηναϊκού με τον Καμπετσή μετά από χρήση του VAR, καθώς διαπίστωσε επιθετικό φάουλ του Δώνη στον Κρίστινσον.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου