Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

«Κόκκινος» θρίαμβος στο ντέρμπι



Μια από τις πιο εύκολες νίκες των τελευταίων ετών επί του Παναθηναϊκού σημείωσε ο Ολυμπιακός στην 3η αγωνιστική των play off, στο «Γ. Καραϊσκάκης».


Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 3-0, με το παιχνίδι να κρίνεται πολύ νωρίς καθώς στο 5΄ ο Γκιλιέρμε και στο 21΄ Ελ Αραμπί είχαν δώσει ξεκάθαρο προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Οι απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών έπαιξαν το ρόλο τους για τους φιλοξενούμενους, ενώ ο Δώνης κι ο Ζαχίντ φόρεσαν για τελευταία φορά την πράσινη φανέλα.

Από την άλλη πλευρά, το ιδανικό σενάριο για τους γηπεδούχους, θα ήταν να τελειώσουν νωρίς ώστε να κάνουν συντήρηση δυνάμεων για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και το πέτυχαν.

Με ζυγισμένο σουτ του Γκιλιέρμε στο 5ο λεπτό το σκορ άνοιξε αμέσως, ενώ στο 21΄ οι παίκτες του Ολυμπιακού άλλαξαν 22 πάσες με τελικό παραλήπτη τον Ελ Αραμπί, ο οποίος διπλασίασε.

Στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός διαχειρίστηκε το ματς με άνεση κι έδωσε «ανάσες» στους πιο σημαντικούς παίκτες του ενόψει του «Δικέφαλου», όπου θα διεκδικήσει πρόκριση στον τελικό.

Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν κακός, είχε τις ευκαιρίες του ακόμα και να προηγηθεί (Κουρμπέλης) ή και να ισοφαρίσει (Χατζηγιοβάνης), όμως από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι έκαναν γκολ τις δύο πρώτες ευκαιρίες τους οι πιθανότητες των «πράσινων» για θετικό αποτέλεσμα έγιναν απειροελάχιστες.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με σουτ από το ύψος της περιοχής, ο Καφού έγραψε το 3-0 κι έδωσε εύρος στη νίκη της ομάδας του.




Πηγή: naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου