Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Περίπατος Σάκκαρη στην Στουτγκάρδη

 

Το καλύτερο δυνατό ντεμπούτο έκανε στο Porsche Grand Prix της Στουτγκάρδης η Μαρία Σάκκαρη, η οποία νίκησε άνετα με 2-0 σετ (6-2, 6-2) την...

 

  Άντρεα Πέτκοβιτς και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του πρώτου εφετινού της τουρνουά σε χωμάτινη επιφάνεια.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έδωσε συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί από την έναρξη της σεζόν. Από την αρχή του αγώνα δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα από την Γερμανίδα αντίπαλό της, επί της οποίας, πλέον μετρά 4 νίκες στις 5 συνολικά μεταξύ τους αναμετρήσεις.


Μόλις 67 λεπτά χρειάστηκε η Σάκκαρη για να φτάσει στη νίκη, σε ματς που κυριάρχησε από την αρχή μέχρι το τέλος με μοναδικό «μελανό» σημείο τα δύο break που υπέστη στο πρώτο σετ.

Στις επιστροφές της, όμως, ήταν ασταμάτητη, καταφέρνοντας να «σπάσει» τέσσερις φορές το σερβίς της αντιπάλου της στο πρώτο σετ και άλλες δύο στο δεύτερο.

Η 25χρονη δείχνει να συνεχίζει και στο χώμα από εκεί που σταμάτησε στο Μαϊάμι (έφτασε έως τους ημιτελικούς), ωστόσο, τα δύσκολα γι΄ αυτήν έπονται μιας και θα προσπαθήσει για την πρώτη της μεγάλη νίκη απέναντι στη νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα στην Πέτρα Κβίτοβα και την Τζένιφερ Μπρέιντι, που θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο του τουρνουά.

Στο μοναδικό άλλο ματς που έγινε σήμερα (19/04), η Μπελίντα Μπένσιτς νίκησε άνετα τη Γερμανίδα Ναστάζια Σουνκ με 2-0 (6-4, 6-2).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου