Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Superleague, Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-0: Επέστρεψαν στις νίκες οι Πειραιώτες Δύο γκολ σημείωσε ο Σεντρίκ Μπακαμπού.



Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 2-0 του Ατρόμητου για την έκτη αγωνιστική της Superleague. Η ομάδα του Πειραιά επέστρεψε στα τρίποντα...

μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Άρη.

Ο αγώνας αυτός ήταν ο πρώτος για τον Μίτσελ στη δεύτερη θητεία του ως προπονητής του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν τους 11 βαθμούς ενώ ο Ατρόμητος έμεινε στους 8. Για τους νικητές δύο γκολ σημείωσε ο Σεντρίκ Μπακαμπού.

Οι Πειραιώτες είχε την πρώτη στιγμή στον αγώνα στο 5ο λεπτό. Ο Χουάνγκ εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, ο Σισέ πήρε την κεφαλιά με τον Γιαννιώτη να μπλοκάρει. Στο 8’ ο Ρομπάιγ έκανε τη σέντρα με τον Τζολάκη να μπλοκάρει. Πέντε λεπτά αργότερα ο Σισέ πήρε την κεφαλιά αλλά δεν βρήκε στόχο.

Στο 22ο λεπτό ο Κουέν σούταρε αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 30’ οι Πειραιώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία. Ο Ρέαμπτσιουκ έβγαλε τη σέντρα, ο Μπακαμπού πήρε την κεφαλιά αλλά ο Γιαννιώτης έδιωξε με το γόνατο.

Ο ίδιος παίκτης είχε νέα μεγάλη φάση στο 34’ όταν μπήκε μέσα στην περιοχή αλλά δεν έκανε καλό τελείωμα. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι του Σουάρεθ.

Ο Ελ Αραμπί ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Γιαννιώτης νίκησε τον επιθετικό του Ολυμπιακού. Στο 39’ ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι μετά από προσπάθεια του Μασούρα.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι κέρδισαν νέο πέναλτι μετά από ανατροπή του Μπακαμπού. Ο ίδιος παίκτης έστησε την μπάλα και εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0 της ομάδας του Μίτσελ.

Ο Ατρόμητος είχε την πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Φρίτζονσον πήρε την κεφαλιά αλλά ο Τζολάκης έδειξε εξαιρετικά αντανακλαστικά. Στο 55’ ο Μπακαμπού πήρε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Βρουσάι αλλά η μπάλα κατέληξε πλάγιο άουτ.

Η ομάδα του Περιστερίου προσπαθούσε να βγει μπροστά για να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Στο 68’ ο Βαλμπουενά έβγαλε ωραία μπαλιά στον Μπακαμπού που πλάσαρε ιδανικά για το 2-0.

Από εκείνο το σημείο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά. Ο Ατρόμητος απείλησε στο 86’ με εκτέλεση φάουλ του Μουνίθ που πέρασε πάνω από την εστία του Τζολάκη.

Στις καθυστερήσεις, ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στο τρίτο γκολ. Ο Γκάρι Ροντρίγκεζ βρέθηκε μέσα στην περιοχή αλλά ο Χατζηισαΐας έδιωξε με το γόνατο πάνω στη γραμμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου