Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Superleague, Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ 2-0: Πρώτη νίκη για την ομάδα του Ηρακλή Μεταξά



Ο Αστέρας Τρίπολης επιβλήθηκε με 2-0 του ΟΦΗ για την έκτη αγωνιστική της Superleague. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την ομάδα...

του Ηρακλή Μεταξά στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Αστέρας έφτασε τους 7 βαθμούς. Ο ΟΦΗ, από την άλλη, έμεινε στους 4 βαθμούς.

Οι Κρητικοί είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 8ο λεπτό. Ο Διαμαντής έβγαλε κάθετη πάσα στον Γκερέρο αλλά ο Παπαδόπουλος έδιωξε σε κόρνερ. Στο 15’ ο Άλβαρες εκτέλεσε φάουλ σε καλή φάση αλλά η άμυνα του ΟΦΗ ήταν σε ετοιμότητα.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Γκαρντάφσκι σούταρε με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι. Στο 19ο λεπτό η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά άνοιξε το σκορ. Ο Μπαρτόλο πάσαρε στον Τιλίκα, εκείνος κατέβασε όμορφα την μπάλα και με τρομερό βολέ νίκησε τον Στέφενς.

Στο 24’ ο Γκαρθία σούταρε δυνατά με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 29ο λεπτό ο Ντίκο προσπάθησε να απειλήσει από μακριά αλλά ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε. Ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να βρει χώρους και να απειλήσει ιδιαίτερα.

Οι γηπεδούχοι σημείωσαν δεύτερο γκολ πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο 44’ ο Μπαρτόλο γύρισε την μπάλα και ο Γκαρντάφσκι με πολύ ωραίο τελείωσε έκανε το 2-0 για την ομάδα του Ηρακλή Μεταξά.

Στο 59΄ο Αστέρας είχε νέα καλή στιγμή. Ο Μπαράλες πήρε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Γκαρντάφσκι αλλά ο Στέφενς έδιωξε εξ επαφής. Στο 62ο λεπτό ο Μπαρτόλο έφυγε μόνος του αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ.

Η ομάδα της Κρήτης απείλησε με σουτ του Μπουζούκη στο 79ο λεπτό και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Γκερέρο δύο λεπτά αργότερα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ηρακλής Μεταξάς):
Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Γκαρσία, Αλβάρες, Ιγκλέσιας (75΄Βαλιέντε), Μπαρτόλο (75΄Μπερτόλιο) (87΄Ριέρα), Νομίνγκεθ (46΄Στάνκο), Τιλίκα, Γκαρντάφσκι (65΄Κρέσπι), Μπαράλες.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας):
Στέφενς, Λάρσον, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης (73΄Τοράρινσον), Μεγιάδο (46΄Τοράλ), Ντιούσε (62΄Στάικος), Περέα, Ντίκο (57΄Μπουζούκης), Γκερέρο, Ντουρμισάι (46΄Μπιφουμά).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου