Σάββατο 8 Ιουλίου 2023

Καιρός – Καλλιάνος: Δέκα ημέρες θα διαρκέσει ο καύσωνας, ακόμη και 41 βαθμούς στην Αθήνα – Ο χάρτης με τις 6 «κόκκινες» πόλεις



Προ των πυλών είναι ο καύσωνας διαρκείας που – σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού – αναμένεται να πλήξει τη χώρα τις επόμενες μέρες.

Ειδικότερα, από την Τετάρτη η θερμοκρασία σε αρκετές περιοχές της χώρας θα ξεπεράσει τους 40 βαθμούς Κελσίου, ενώ, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον Γιάννη Καλλιάνο, ο καύσωνας θα είναι ιδιαίτερα έντονος στη Λάρισα την Πέμπτη (13.7.2023) καθώς το θερμόμετρο θα αγγίξει τους 43 βαθμούς Κελσίου.

Ο γνωστός μετεωρολόγος κρούει τον κώδωνα για έξι μεγάλες πόλεις, ενώ – όπως αναφέρει – ο καύσωνας αυτός θα έχει διάρκεια και δεν αποκλείεται να φτάσει τις 10 ημέρες.

Δείτε την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου:

«ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ Ο ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας, αυτές -ενδεικτικά- θα είναι οι θερμοκρασίες τις επόμενες μέρες σε 6 πόλεις της Ελλάδας. Βέβαια, έως την ερχόμενη Πέμπτη μπορεί να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στα δεδομένα, όμως σας δίνω μια πρώτη γεύση για τις θερμοκρασίες που έρχονται.

Παρατήρηση 1η : Από την άλλη Παρασκευή και στη συνέχεια, ίσως δούμε τοπικά ακόμα μεγαλύτερες θερμοκρασίες.

Παρατήρηση 2η : Η διάρκεια αυτού του καύσωνα ενδέχεται να πλησιάσει ακόμα και τις 10 ημέρες. Ακόμη όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει αυτό.

Θα σας κρατώ ενήμερους όλες τις επόμενες ημέρες».

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου