Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Ομπράντοβιτς για το Παρτιζάν – Παναθηναϊκός: «Ιδιαίτερος αγώνας για εμένα και οι λόγοι είναι γνωστοί»



Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στις δηλώσεις του πριν από το παιχνίδι της Παρτιζάν κόντρα στον Παναθηναϊκό Aktor στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής...

στην Euroleague, ανέφερε ότι ο συγκεκριμένος αγώνας πάντα είναι ιδιαίτερος για εκείνο, αφού οι σχέσεις που έχει με το «τριφύλλι» είναι αρκετά ισχυρές.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μάλιστα ανέφερε στην συνέντευξη τύπου ότι ο φετινός Παναθηναϊκός στοχεύει στο final four της Euroleague, με την ομάδα των «πράσινων» να είναι αρκετά καλή, παρά το ανεμικό ξεκίνημα στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν.

Μάλιστα ο «Ζοτς» επισήμανε ότι οι παίκτες της Παρτιζάν θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους ευατό για να πάρουν τη νίκη από την αναμέτρηση των δυο ομάδων.
Τα λόγια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για το Παρτιζάν – Παναθηναϊκός

«Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα όταν παίζουμε εναντίον του.

Οι λόγοι είναι γνωστοί. Είναι η ομάδα που έχει τις υψηλότερες δυνατές φιλοδοξίες, έφτιαξαν τέτοιο ρόστερ και όλοι οι άνθρωποι του συλλόγου, ξεκινώντας από τον προπονητή, λένε ότι φιλοδοξίες τους είναι να φτάσουν τουλάχιστον στο Final Four.

Ξέρουμε λοιπόν με ποιους παίζουμε, είναι μια πολύ καλή ομάδα, είχαν μικρά προβλήματα στην αρχή της σεζόν, τώρα παίζουν πολύ καλά, έξυπνα, ελέγχουν το παιχνίδι και θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά αν θέλουμε να πετύχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου