Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα 89-81: Ανέτρεψε το -16 και ισοπέδωσε τους Καταλανούς το «τριφύλλι



Ο Παναθηναϊκός μπορεί να βρέθηκε να χάνει με 16 πόντους από την Μπαρτσελόνα, ωστόσο το σύνολο του Εργκίν Αταμάν με σύμμαχο τον κόσμο...

στο κατάμεστο ΟΑΚΑ κατάφερε να κερδίσει την Μπαρτσελόνα με σκορ 89-81 ισοφαρίζοντας την διαφορά του πρώτου αγώνα και παίρνοντας προβάδισμα για την 2η θέση της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός ήταν κακός και στις δύο πλευρές του γηπέδου στο πρώτο μέρος και πήγε στα αποδυτήρια στο -12, βλέποντας την Μπαρτσελόνα να προηγείται με 46-34.

Οι «πράσινοι» δέχτηκαν 17 αναπάντητους πόντους στο β’ δεκάλεπτο, την ώρα που είχαν κολλήσει επιθετικά, κι έτσι οι Καταλανοί κατάφεραν να ξεφύγουν στο σκορ.

Στο β’ ημίχρονο η ομάδα του Αταμάν θα πρέπει να βελτιωθεί τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, προκειμένου να διεκδικήσει τη νίκη απέναντι στην ομάδα του Γκριμάου, που παρουσιάστηκε αρκετά διαβασμένη στο ματς.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός ανέβασε στροφές και τρέχοντας ένα επιμέρους 26-15 κατάφερε να μειώσει στον πόντο (60-61) στο 30΄.

Τα δεκάλεπτα:
20-23, 34-46, 60-61

Οι δωδεκάδες των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός AKTOR (Αταμάν):
Σλούκας, Γκραντ, Βιλντόσα, Μαντζούκας, Ναν, Καλαϊτζάκης, Γκριγκόνις, Παπαπέτρου, Μήτογλου, Ερνανγκόμεθ, Λεσόρ, Μπαλτσερόφσκι.

Μπαρτσελόνα (Γκριμάου):
Ντα Σίλβα, Βέσελι, Μπριθουέλα, Ρούμπιο, Κάλινιτς, Σατοράνσκι, Ερνανγκόμεθ, Λαπροβίτολα, Αμπρίνες, Πάρκερ, Γιοκουμπάιτις, Πάρα.



Το εντυπωσιακό κορεό των φιλάθλων του Παναθηναϊκού για τον Θανάση Γιαννακόπουλου, με αφορμή τη συμπλήρωση πέντε ετών από τον θάνατό του






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου