Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

Σάκκαρη: Τα πράγματα είναι πλέον διαφορετικά και είμαι χαρούμενη για αυτό



Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε με το δεξί στο Miami Open και μίλησε για την θετική της πορεία το τελευταίο διάστημα, όπου δείχνει αναγεννημένη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Ελληνίδα τενίστρια:

«Ήταν μια καλή νίκη και ένας πολύ καλός αγώνας, και φυσικά είμαι χαρούμενη με τον τρόπο που έπαιξα. Πέταξα για εδώ την Δευτέρα, υποτίθεται θα είχα 2 μέρες ρεπό, αλλά οι μέρες του ταξιδιού δε μετρούν. Έπρεπε να συνεχίσω κανονικά τις προπονήσεις»

Για την έναρξη των υποχρεώσεων της στο Miami Open

«Για μένα πάντα είναι ο πρώτος γύρος, ακόμα και αν είναι επί της ουσίας ο δεύτερος λόγω του bye. Έχανα, έχανα, και φέτος ήταν να παίξω ξανά στο κεντρικό κορτ, όμως είναι διαφορετικά τα πράγματα πλέον και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό».

Για τις σημαντικές νίκες της κόντρα σε Γκοφ και Ναβάρο


«Απέναντι στην Έμα (Ναβάρο) ήταν πολύ σημαντική, γιατί είναι η παίκτρια με τις περισσότερες νίκες αυτή τη σεζόν, και ήταν μια πρόκληση για μένα. Σίγουρα ακόμα δεν έχει φτάσει στο ταβάνι της.

Και απέναντι στην Κόκο (Γκοφ) ήταν εξίσου σημαντική νίκη. Αφού σέρβιρα ξανά για τη νίκη, μετά την ευκαιρία στο δεύτερο set, και κατάφερα εν τέλει να κλείσω το ματς, ήταν πολύ σημαντικό για μένα, και έδειξε ότι είχα την απαιτούμενη ψυχική δύναμη»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου