Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Σχεδιάστε και εσείς το νέο Opel Ampera



Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012, 18:22
Ένα πρωτότυπο διαγωνισμό, στον οποίο μπορεί να λάβει μέρος οποιοσδήποτε είναι σπουδαστής σε Ευρωπαϊκή Σχολής Σχεδίασης, οργάνωσε η Opel. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να σχεδιάσουν το μελλοντικό Ampera του 2020!

Ο διαγωνισμός «Design the 2020 Ampera» έχει ήδη ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν μέρος μέχρι και τον ερχόμενο Μάιο, οπότε και θα γίνει η αξιολόγηση των προτάσεων. Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να λαμβάνουν σχόλια από άλλους συμμετέχοντες και να δέχονται υποδείξεις/οδηγίες από ειδικούς σχεδίασης της Opel/Vauxhall.

Στόχος των συμμετεχόντων, είναι να σχεδιάσουν το μελλοντικό ηλεκτρικό Ampera για το 2020, λαμβάνοντας υπόψη τις τεχνολογίες, τα υλικά, επικοινωνίες που θα βελτιώσουν την απόδοση, τη στιβαρότητα και τον τεχνολογικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Το καλύτερο για τους φιναλίστ του διαγωνισμού, είναι ότι θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα σχέδια τους στην έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι, τον Σεπτέμβριο, αλλά και να κάνουν το πρώτο μεγάλο βήμα ως επαγγελματίες σχεδιαστές αυτοκινήτου, αφού θα λάβουν και έμμισθη υποτροφία. Για να λάβετε λεπτομέρειες για το διαγωνισμό αλλά και για εγγραφή, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cardesigncontest.com/ov

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου