Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Το δίκτυο της ΔΕΗ κατέρρευσε με τα πρωτοβρόχια – Μπλακ άουτ και στο αεροδρόμιο



















Τα έντονα καιρικά φαινόμενα και οι καταιγίδες καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας δημιούργησαν μπαράζ προβλημάτων στο Ηράκλειο, ενώ για μία ακόμη φορά αναδείχθηκε η...

ανεπάρκεια του δικτύου της ΔΕΗ. Από το βράδυ του Σαββάτου μέχρι και το πρωί, δεκάδες σπίτια και επιχειρήσεις βυθίστηκαν στο σκοτάδι, ενώ λίγο μετά τις 07.00 το πρωί σημειώθηκε μπλακ άουτ στο αεροδρόμιο Ηρακλείου Νίκος Καζαντζάκης. Με το φως της ημέρας, τα προβλήματα αποκαθίστανται, ωστόσο ο απολογισμός σε καταστήματα και νοικοκυριά είναι σημαντικός.

Εξάλλου, τα τελευταία δύο 24ωρα, το πρόβλημα δεν εντοπίζεται τόσο στις πολύωρες διακοπές ρεύματος όσο στην απότομη πτώση της τάσης αλλά και τις συνεχείς ολιγόλεπτες διακοπές. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να πάθουν ζημιά πολλές οικιακές, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές κυρίως συσκευές. Το πρόβλημα ξεκίνησε με την αυξημένη υγρασία της νύχτας του Σαββάτου και γιγαντώθηκε σήμερα τα ξημερώματα με τις έντονες βροχοπτώσεις.

Σε όλο αυτό το διάστημα, οι εργαζόμενοι της επιχείρησης δεν έχουν σταματήσεις ούτε λεπτό να δίνουν μάχη για την αποκατάσταση των βλαβών του συστήματος και μάλιστα στις περισσότερες περιπτώσεις είναι και αυτοί που εισπράττουν την οργή του κόσμου για την ανεπάρκεια του δικτύου.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου