Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Στα 1,3 εκατ. η οφειλή προς ΟΑΚΑ


Ο Παναθηναϊκός χρωστάει ένα σημαντικό ποσό στη διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου, το οποίο φτάνει στα 1,3 εκατ. ευρώ και στο... μεγαλύτερο μέρος του προέρχεται από τις δύο προηγούμενες σεζόν.


Τα χρήματα που οφείλονται από την εφετινή χρήση του Σταδίου τονίζεται από τους ανθρώπους του Τριφυλλιού πως είναι πολύ λίγα, αφού το γήπεδο πληρώνεται βδομάδα με βδομάδα από τις εισπράξεις και τα λοιπά έσοδα που υπάρχουν.

Ωστόσο από τις σεζόν 2010-11 και 2011-12 υπάρχει ένα αρκετά μεγάλο υπόλοιπο της τάξης των 1,3 εκατ. ευρώ, το οποίο και είναι προγραμματισμένο να αποπληρωθεί σε βάθος διετίας σύμφωνα με το «Goal».

Μάλιστα στις πρώτες συναντήσεις που είχαν οι ιθύνοντες των «πρασίνων» με εκείνους του Σταδίου, είχαν υπογράψει έναν διακανονισμό για την περίοδο 2010-11 και πλέον μένει να γίνει το ίδιο και για την περσινή σεζόν. Στόχος δε των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι να δώσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες ένα ποσό κοντά στις 100-150.000 ευρώ, ώστε να... μαλακώσει από την πλευρά της η διοίκηση του ΟΑΚΑ.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου