Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Ξεκινά το VDSL από ΟΤΕ και Wind με ταχύτητες έως 50Mbps


Ξεκινά το VDSL από ΟΤΕ και Wind με ταχύτητες έως 50Mbps

Με ταχύτητες έως και 50 Mbps θα συνδέονται στο διαδίκτυο οι συνδρομητές του ΟΤΕ και της Wind που θα επιλέξουν τις υπηρεσίες VDSL.



ΟΤΕ VDSL

Ο ΟΤΕ εμπλουτίζει τις υπηρεσίες ίντερνετ με VDSL.

Η εταιρεία θα προσφέρει 4 διαφορετικά προγράμματα για σύνδεση στο ίντερνετ από 30 έως 50Mbps που θα προσφέρουν παράλληλα και κλήσεις προς σταθερά.






Επιπλέον τα προγράμματα double play plus προσφέρουν και 60 λεπτά κλήσεις προς κινητά.

Η υπηρεσία του ΟΤΕ για σύνδεση VDSL θα είναι αρχικά διαθέσιμη σε 165 περιοχές της χώρας και συγκεκριμένα σε Αλεξανδρούπολη, Σέρρες, Κομοτηνή, Καλκάνη Σερρών, Ξάνθη, Αμπελόκηποι, Βούλα, Καλαμάκι, Τερψιθέα, Γλυφάδα, ΒΙΠΕ Ασπροπύργου.

Wind VDSL

To Wind VDSL διατίθεται στην ταχύτητα των 50 Mbps με μηναίο πάγιο 10€ ως πρόσθετη υπηρεσία (add-on), η οποία μπορεί να συνδυαστεί με τις υφιστάμενες προσφορές Double Play (L,M & S), Wind One (M,L,XL-σταθερή) και Wind Business Double Play, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες οικιακών πελατών αλλά και επαγγελματιών, για ακόμη πιο γρήγορο Internet.

Η νέα υπηρεσία προσφέρει πραγματική εμπειρία πολύ γρήγορου Internet, σύμφωνα με τα στοιχεία μετρήσεων που πραγματοποίησε η εταιρεία σε πιλοτικούς χρήστες της υπηρεσίας στη διάρκεια εξαμήνου.

Το πιλοτικό πρόγραμμα ξεκίνησε τον Μάιο και ως σήμερα οι ταχύτητες που παρατηρήθηκαν ξεπερνούν κατά μέσο όρο τα 40 Mbps, ταχύτητα τριπλάσια σε σύγκριση με τις διαθέσιμες ταχύτητες της τεχνολογίας ADSL .

Τα προγράμματα που προσφέρει ο ΟΤΕ.

Προκειμένου να ελέγχει τη διαθεσιμότητα της νέας υπηρεσίας VDSL, η εταιρεία έχει αναπτύξει ειδικό εργαλείο το οποίο βασίζεται σε πραγματικές μετρήσεις και έξυπνους αλγόριθμους ώστε να διασφαλίζει για τον πελάτη της αισθητή διαφορά ταχύτητας σε σύγκριση με το ADSL.

διαβάστε επίσης:
4G δίκτυο λανσάρει η Cosmote σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

VDSL από CYTA & οπτικές ίνες από Forthnet


Η τεχνολογία VDSL (Very-high-bit-rate digital subscriber line) αποτελεί σταθμό για τα ιντερνετικά χρονικά της χώρας καθώς είναι νέας γενιάς και υποστηρίζει πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες σύνδεσης στο διαδίκτυο από την τεχνολογία ADSL που προσφέρουν τώρα οι πάροχοι.


Σήμερα η εταιρεία CYTA προσφέρει ήδη υπηρεσίες VDSL μέσα από το δικό της δίκτυο ενώ και η Forthnet έχει ξεκινήσει πιλοτικό δίκτυο οπτικής ίνας στην Νέα Σμύρνη

e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου