Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Λες και είναι επίσημο

Λες και είναι επίσημο

Η Εθνική Ελλάδος αγωνίζεται στην Ιρλανδία σήμερα (14/11, 21:45) σε φιλική αναμέτρηση, με τον Φερνάντο Σάντος να ετοιμάζεται να παρατάξει βασική ενδεκάδα σαν να είναι επίσημο ματς.


Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν πήρε τους Καραγκούνη και Κατσουράνη στην αποστολή οι οποίοι όμως υπολογίζονται κανονικά για τη συνέχεια.


Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά μετά το 2004, όπου η Εθνική δεν έχει σε ματς στην αποστολή της έναν πρωταθλητή Ευρώπης.


Η ενδεκάδα, λοιπόν, που αναμένεται να παρατάξει ο Σάντος θα έχει κάτω από τα δοκάρια τον Καρνέζη, ενώ μπροστά του, από δεξιά προς αριστερά, θα βρίσκονται οι Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Χολέμπας. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Ταχτσίδης και ο Τζιόλης, οι οποίοι στα πλάγια θα έχουν τον Φορτούνη και τον Μανιάτη. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Μήτρογλου και Σαμαράς.


Αξίζει να σημειωθεί ότι το αποψινό ματς θα παρακολουθήσει ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, ο οποίος θα απονείμει στους Ιρλανδούς το «βραβείο καλύτερης συμπεριφοράς» στο Euro 2012.


Μαζί του θα είναι στις εξέδρες και ο Θόδωρος Θεοδωρίδης.

Πηγή: woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου