Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Η ΚΤΜ γιόρτασε τον πρώτο της τίτλο!


Στο Βόλο και συγκεκριμένα στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μεταξουργείο Ετμεκτζόγλου», πραγματοποιήθηκε η απονομή των πανελλήνιων πρωταθλημάτων μοτοσικλέτας της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. για το 2012. 




Η εκδήλωση είχε ιδιαίτερη σημασία για την ΚΤΜ η οποία κατάφερε για πρώτη φορά με τον Λευτέρη Πίππο, να κατακτήσει τον τίτλο στο πρωτάθλημα ταχύτητας. Ο συγκεκριμένος αναβάτης με μία KTM RC8 R κατέκτησε την κορυφή στην κατηγορία Stock Sport έχοντας πραγματοποιήσει την καλύτερη του εμφάνιση με κύριο χαρακτηριστικό την σταθερότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Ο Λευτέρης Πίππος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 11 Ιουνίου 1986 και είναι ένας από τους πλέον ταλαντούχους «μικρούς» του πρωταθλήματος. Στους ελληνικούς αγώνες ταχύτητας υπήρξε πρωταθλητής 2008 στην κατηγορία 125 Racing, ενώ τα το 2006 και 2007 στην ίδια κατηγορία κατέλαβε την δεύτερη θέση. Επίσης τις χρονιές 2006, 2007 και 2008 αναδείχθηκε και πρωταθλητής Trial αποδεικνύοντας ότι και τα βράχια δεν μπορούν να τον… κοντράρουν.

Για φέτος το πρωτάθλημα αναμένεται ακόμα πιο συναρπαστικό με τις «μάχες» αλλά και τις νέες μοτοσικλέτες να κλέβουν την παράσταση και να συγκεντρώνουν θεατές στις πίστες. 





Ο πρωταθλητής Ελλάδος ταχύτητας στην κατηγορία Stock Sport Λευτέρης Πίππος 



Οι διακριθέντες του 2012 στα πρωταθλήματα της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε.



Στο
 αυτοκινητοδρόμιο της πόλης των Σερρών



Ο υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος της ΚΤΜ Στάθης Κοσμίδης παρέλαβε τιμητική πλακέτα


zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου