Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Πέφτουν δέντρα από τους ανέμους - Δεκάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική!



Αποκαταστάθηκαν τα δρομολόγια στον Ηλεκτρικό μετά την πτώση κορμού στις ράγες - Απαγορευτικό για τα πλοία από τον Πειραιά για Αργοσαρωνικό και γενικό από Λαύριο και Ραφήνα


Κύρια χαρακτηριστικά είναι οι έντονες καταιγίδες, η χαλαζόπτωση ακόμα και σε περιοχές της Αττικής, όπως η Νέα Ιωνία, οι ισχυρότατοι άνεμοι που τοπικά θα φτάσουν και τα 9 μποφόρ. Μάλιστα, από τους ανέμους ήδη έχει ανακοινωθεί πως βρίσκεται σε ισχύ μερικό απαγορευτικό από το λιμάνι του Πειραιά.

Στην Αττική τα φαινόμενα αυτή την ώρα είναι ιδιαίτερα έντονα με καταρρακτώδεις βροχές και χαλαζόπτωση, ενώ οι άνεμοι προκαλούν σοβαρότατα προβλήματα με την Πυροσβεστική να έχει ήδη δεχθεί 25 κλήσεις για κοπές δέντρων και πτώσεις αντικειμένων.

Μάλιστα, από κορμό που έπεσε στις ράγες του Ηλεκτρικού έχουν διακοπεί τα δρομολόγια από τα Πετράλωνα μέχρι και τον Πειραιά.

Σε όλα τα βόρεια προάστια η βροχή είναι καταρρακτώδης, ενώ σε όλη την ανατολική Αττική η βροχή έχει μετατρέψει σε ορμητικούς χειμάρους τους δρόμους.

Παρόμοια κατάσταση και στο Μενίδι και τους Θρακομακεδόνες, όπου ο αέρας παρασέρνει κάδους απορριμμάτων, ενώ η Λεωφόρος Καραμανλή είναι κυριολεκτικά απροσπέλαστη.




πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου