Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Κάθε Τρίτη βγαίνουμε… Ηράκλειο

Κάθε Τρίτη βγαίνουμε… Ηράκλειο

Από τις 5 σήμερα το απόγευμα ξεκινά η πρωτοβουλία «Κάθε Τρίτη βράδυ βγαίνουμε Ηράκλειο» που υλοποιείται σε συνεργασία του Επιμελητηρίου Ηρακλείου με...


  το Δήμο Ηρακλείου, τον Εμπορικό Σύλλογο Ηρακλείου και τους επιχειρηματίες της πόλης, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο χώρο της εστίασης, και όσους έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα «Συμπράττω».

Στόχος της προσπάθειας είναι η παροχή υπηρεσιών στους καταναλωτές από τις επιχειρήσεις αυτές, σε προσιτές τιμές καθώς και η τόνωση της τοπικής αγοράς.

Συγκεκριμένα, από σήμερα Τρίτη, 5 Μαρτίου, και κάθε Τρίτη μέχρι τις 16 Απριλίου, τα καταστήματα εστίασης και καφέ, από τις 17:00 έως το βράδυ, θα διαθέτουν μενού με 5 και 10 ευρώ, καφέ με 2,5 ευρώ και ποτό με 5 ευρώ αντίστοιχα, ενώ την ίδια ημέρα τα εμπορικά καταστήματα της πόλης και οι επιχειρήσεις στάθμευσης (parking) που συμμετέχουν στον Πρόγραμμα «Συμπράττω», θα παρέχουν επίσης έκπτωση στους πελάτες τους.

Οι επιχειρηματίες που εντάσσονται στην πρωτοβουλία παραλαμβάνουν από το Επιμελητήριο Ηρακλείου και αναρτούν στα καταστήματα τους την ειδική αφίσα, η οποία σε ορισμένες περιπτώσεις  θα συνοδεύεται από ειδικό κατάλογο για τις παρεχόμενες εκπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου