Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

«Επίσημη πρόταση της Φενέρ στον Σπανούλη»


Επίσημη πρόταση στον Βασίλη Σπανούλη κατέθεσε η Φενέρμπαχτσε σύμφωνα με τουρκική ιστοσελίδα.

Η πρόταση στον «Κιλ Μπιλ» είναι η πρώτη κίνηση της Φενέρ εν όψει της νέας σεζόν σύμφωνα με την ιστοσελίδα spothaber.com. Το δημοσίευμα δεν αναφέρει λεπτομέρειες της πρότασης της Φενέρμπαχτσε.
Σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα των τουρκικών ΜΜΕ, ωστόσο, η Φενέρ προτίθεται να προτείνει το ποσό των 3 εκατομμύριων ευρώ ετησίως στον Σπανούλη για να τον πείσει να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη.
Οι πιθανότητες της Φενέρμπαχτσε για να πείσει τον 31χρόνο γκαρντ να υπογράψει στην ομάδα της, πάντως, θα είναι σημαντικέ μόνο εάν η πολύ καλή οικονομική πρόταση συνδυαστεί με την παρουσία του Ντούσαν Ίβκοβιτς στον πάγκο.Ο Σπανούλης, εξάλλου, εντός της εβδομάδας, που αρχίζει αύριο Δευτέρα (24/6) αναμένεται να έχει συνάντηση με την διοίκηση του Ολυμπιακού, η οποία θα καταθέσει την πρόταση της για την ανανέωση της συνεργασίας.
Πρόταση, που όπως όλα δείχνουν θα προβλέπει μείωση των αποδοχών του «Κιλ Μπιλ» σε σχέση με την προηγούμενα τριετία.
Το συμβόλαιο του Σπανούλη με τους «ερυθρόλευκους» προέβλεπε ετήσια αποζημίωση ύψους 2,4 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως και η νέα πρόταση αναμένεται να κυμαίνεται στο ποσό των 1.700.000.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου