Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Πέφτει κι άλλο η θερμοκρασία


Νεφώσεις, βροχές ή ακόμη και καταιγίδες και περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας, θα είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα αναπτυχθούν νεφώσεις που κατά τόπους θα πυκνώσουν και στην στην κεντρική και ανατολική ηπειρωτική χώρα θα σημειωθούν βροχές ή καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 30 στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 16 έως 33 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 19 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στα Δωδεκάνησα σχεδόν θυελλώδεις, ενώ μέτριοι έως ισχυροί δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Στην Αττική, θα αναπτυχθούν νεφώσεις, ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα βροχής, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί σχεδόν μέτριοι.

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι σχεδόν μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου