Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Συναγερμός μετά τον εντοπισμο πτώματος



Στο σημείο έσπευσαν η αστυνομία και ο ιατροδικαστής- Βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης- Εκτιμάται οτι ανήκει σε άνδρα τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τον περασμενο Δεκέμβριο


Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 7.30 το απόγευμα στην περιοχή του γηπέδου της Μινωικής, στον Άη Γιάννη στο Ηράκλειο, όπου σε απόκρυμνη περιοχή εντοπίστηκε πτώμα άνδρα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν οτι το πτώμα βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης, ενώ στο σημείο έσπευσαν αστυνομική δύναμη και ζητήθηκε και η προσέλευση του ιατροδικαστή, προκειμένου να διακριβωθεί τι συνέβη.

Το πτώμα εντοπίστηκε κοοντά σε ελαιώνα και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ανήκει σε ηλικιωμένο άνδρα τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τα τέλη του 2012. Η οικογένεια του άνδρα είχε απευθυνθεί τότε στις αρχές για τον εντοπισμό του , ωστόσο παρά την μεγάλη κινητοποίηση δεν είχε καταστεί εφικτό να βρεθεί.

Παρά το γεγονός ότι κάποια από τα προσωπικά είδη που βρέθηκαν κοντά στο πτώμα παραπέμπουν στον συγκεκριμένο 78χρονο, θα γίνουν και σχετικές εξετάσεις προκειμένου να πιστοποιηθεί ότι όντως πρόκειται για αυτόν αλλά και για να εξακριβωθεί η αιτία του θανάτου του .

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου