Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Στην Μπαρτσελόνα ο Παπανικολάου



Ο Κώστας Παπανικολάου έπειτα από τέσσερα χρόνια στον Ολυμπιακό θα αποχωρήσει για να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα. Οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να...


 ανανεώσουν το συμβόλαιο του 23χρονου, όμως δεν κατάφεραν να φτάσουν σε συμφωνία κι έτσι αποδέχτηκαν την πρόταση των Καταλανών, που έφτανε το 1,5 εκατ. ευρώ.

Ο διεθνής φόργουορντ υπέγραψε για τρία χρόνια έναντι περίπου 1,4-1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο με την «Μπάρτσα», ενώ στο συμβόλαιό του θα προβλέπεται buy out για το ΝΒΑ που δεν θα ξεπερνά το 1 εκατ. δολάρια, τόσο για το καλοκαίρι του 2014 όσο και για εκείνο του 2015.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη συμφωνία με την Μπαρτσελόνα ευχαριστώντας τον παίκτη για την προσφορά του, ενώ λίγα λεπτά μετά ήρθε και η ανακοίνωση της απόκτησης του «Παπ» από τον καταλανικό σύλλογο για τρία χρόνια.

O Παπανικολάου αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή της «Μπάρτσα» μετά τον Τζόι Ντόρσεϊ, συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό στο δεύτερο μισό της σεζόν 2011-12.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με την ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ για την παραχώρηση του καλαθοσφαιριστή Κώστα Παπανικολάου.

»Ευχαριστούμε τον Κώστα Παπανικολάου για την προσφορά του στον Ολυμπιακό και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Ο Ολυμπιακός ψάχνει τον αντικαταστάτη του Παπανικολάου και έχει στη λίστα τον Ντέιβιντ Μος της Σιένα. Παράλληλα στη λίστα είναι και οι Τζο Ινγκλς, Τζέιμς Ουάιτ και Γιόνας Ματσιούλις.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου