Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΖΤΕ και τα νέα γουάν στην Ελλάδα

Η ΖΤΕ και τα νέα γουάν στην Ελλάδα

Ποιο είναι το «διαβατήριο» για την επένδυση που φέρεται να επιθυμεί να πραγματοποιήσει στη χώρα μας ο κινεζικός τηλεπικοινωνιακός κολοσσός ΖΤΕ



Για τις 10 Οκτωβρίου ορίστηκε τελικώς το ραντεβού του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά με τον επικεφαλής του κινεζικού τηλεπικοινωνιακού κολοσσού ΖΤΕ, που θέλει να επενδύσει στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη χώρα μας θα έρθει τελικά ο CEO της ΖΤΕ, Χου Γουέι Γκιούι, ο οποίος θεωρείται και είναι ένας από τους πιο ακριβοθώρητους μάνατζερ παγκοσμίως. Κατά συνέπεια, το γεγονός ότι θα ταξιδέψει έως την Ελλάδα, για να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό είναι ενδεικτικό της σημασίας που δίνει η κινεζική πλευρά στο συγκεκριμένο project.

“Διαβατήριο” για την νέα επένδυση – αν τελικώς υλοποιηθεί – θα αποτελέσει η πρόοδος ενός άλλου μεγάλου επενδυτικού προγράμματος, που δεν είναι άλλο από αυτό της Cosco. Οι πληροφορίες που έρχονται από το Πεκίνο αναφέρουν ότι υπάρχει εξαιρετική εικόνα για την έως τώρα πρόοδο του, ενώ, όπως σημειώνεται με νόημα, η επένδυση στον Πειραιά είναι αυρή που εν πολλοίς συγκράτησε τα αποτελέσματα της μητρικής, για τη χρονιά που πέρασε.

Κι αυτό, όπως είναι φυσικό, μέτρησε πολύ για την ΖΤΕ. Προς το παρόν, λεπτομέρειες για το τι ακριβώς σκοπεύουν να κάνουν αυτή τη φορά οι Κινέζοι στη χώρα μας δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά, όπως εκτιμάται, είναι απλώς θέμα χρόνου να αρχίσουν να υλοποιούν τα σχέδια τους.




Πηγή: voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου