Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Μίνι Μάρκετ ΑΒ στα βενζινάδικα της Shell

Μίνι Μάρκετ ΑΒ στα βενζινάδικα της Shell

Μίνι μάρκετ στα βενζινάδικα της Shell πρόκειται να δημιουργήσει ο η ΑΒ Βασιλόπουλος. Όπως ανακοίνωσε υπέγραψε συνεργασία με την εταιρεία Coral ΑΕ, στην οποία ανήκουν τα πρατήρια...



 υγρών καυσίμων με το σήμα της Shell, του ομίλου Βαρδινογιάννη, προκειμένου να δημιουργηθούν μίνι μάρκετ, τα οποία θα λειτουργούν όλο το 24ωρο. Το πρώτο και πιλοτικό κατάστημα θα λειτουργήσει στα Βριλήσσια με την επωνυμία ΑΒ Shop & Go, μέσα στο πρατήριο καυσίμων Shell, στην οδό Αναπαύσεως 14 & Μητρόπουλου.

Oπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση «η ενέργεια αυτή η οποία θέτει τα θεμέλια για μια στρατηγική συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών στοχεύει να διαφοροποιήσει ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες που προσφέρουν η Shell και η ΑΒ Βασιλόπουλος προς τον καταναλωτή». Κι οκ. Γιώργος Θωμαίδης, γενικός διευθυντής της Coral AE σημείωσε πως «με τη συνεργασία μας με την ΑΒ Βασιλόπουλος μπορούμε να προσφέρουμε υψηλή ποιότητα και εξυπηρέτηση, ευκολία και ταχύτητα στις αγορές, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα».

Το νέο πιλοτικό κατάστημα ΑΒ Shop & Go διαθέτει σε χώρο 85 τ.μ. περισσότερους από 1.000 κωδικούς διαφόρων κατηγοριών: επιλεγμένα οπωροκηπευτικά και γρήγορες λύσεις φαγητού, γαλακτοκομικά, τυριά και αλλαντικά, παγωτά, επιδόρπια και κατεψυγμένα είδη, «παγωμένα αφεψήματα», προϊόντα κάβας και παγάκια, αλλά και επιλεγμένα απορρυπαντικά, καθαριστικά, χαρτικά, είδη ατομικής υγιεινής και περιποίησης.

Τέλος, το κατάστημα διαθέτει προϊόντα καπνού, καφέ, λιπαντικά αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας και πολλά αξεσουάρ για τους αυτοκινητιστές. Το πρατήριο Shell στα Βριλήσσια αποτελεί το πρώτο από μία σειρά παρόμοιων καταστημάτων που θα ακολουθήσουν στο άμεσο μέλλον. «Με τη στρατηγική συνεργασία με την Coral / Shell καινοτομούμε επιχειρώντας να εντάξουμε το κανάλι των πρατηρίων καυσίμων στην οργανωμένη κάλυψη των αναγκών των καταναλωτών», τόνισε ο κ. Λεωνίδας Βρεττάκος, της ΑΒ Βασιλόπουλος




Πηγή:tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου