Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Καταλύματα για τους λάτρεις του ποδήλατου!

Καταλύματα για τους λάτρεις του ποδήλατου!
Ο απόλυτος συνδυασμός ιδανικής διαμονής και ποδηλασίας


Για τους λάτρεις των ταξιδιών και της ποδηλασίας δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από ένας προορισμός με πανέμορφες διαδρομές για όσους αγαπούν το πεντάλ και καταλύματα «φιλικά προς τους χρήστες ποδηλάτου».

Αν κι εσείς ονειρεύεστε στο επόμενο ταξίδι σας να μπορέσετε να πάρετε μαζί σας το αγαπημένο σας μεταφορικό μέσο, δείτε σε ποιους προορισμούς μπορείτε να βρείτε τα καλύτερα ξενοδοχεία για ποδηλάτες, σύμφωνα με τις προτάσεις του «A Luxury Travel Blog».

1. Cap Rocat, Μαγιόρκα, Ισπανία 



Η Μαγιόρκα είναι από τους πιο αγαπημένους προορισμούς για τους λάτρεις της ποδηλασίας.

Το κλίμα, η φυσική ομορφιά του τόπου και οι ατελείωτες διαδρομές για ποδηλάτες τη μετατρέπουν στον «παράδεισο του πεντάλ».

Το ξενοδοχείο Cap Rocat προσφέρει ασυναγώνιστες τοποθεσίες για να ξεκινήσετε τη διαδρομή σας, τόσο σε ορεινά εδάφη, όσο και σε παραθαλάσσιες περιοχές.

Βρίσκεται μακριά από τις πολύβουες τουριστικές περιοχές. Εκεί θα γνωρίσετε την ήρεμη και ξεκούραστη πλευρά της Μαγιόρκας, όμορφα χωριουδάκια και πανέμορφα φυσικά τοπία.

2. Eight Hotel Paraggi, Cinque Terre, Ιταλία


Το ξενοδοχείο Paraggi βρίσκεται σε ένα πανέμορφο τοπίο, ανάμεσα σε λόφους που θα ζήλευαν όλοι οι δεινοί ποδηλάτες.

Το προσωπικό είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο για να σας κατευθύνει στις ιδανικές διαδρομές για το… ποδηλατικό σας επίπεδο.

3. Moraine Lake Lodge, Rocky Mountains, Καναδάς




Το ξενοδοχείο Moraine Lake Lodge βρίσκεται «φωλιασμένο» ανάμεσα στα καναδικά Βραχώδη Όρη και είναι ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της Φύσης και εκείνους που θέλουν να θαυμάζουν πανέμορφα τοπία, ενώ βρίσκονται επάνω στη σέλα τους.

4. H2hotel, Healdsburg, Καλιφόρνια, ΗΠΑ



Αν πέρα από το ποδήλατο σας αρέσει και το καλό κρασί, τότε η Καλιφόρνια είναι ο ιδανικός προορισμός για εσάς. Το H2hotel βρίσκεται στην Sonoma και το προσωπικό θα σας δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις ειδικά χαρτογραφημένες περιοχές για ποδηλάτες, ανάμεσα σε εντυπωσιακούς αμπελώνες.

5. Hotel Richard Lowenherz, Wachau, Αυστρία



Οι κάτοικοι της Αυστρίας αγαπούν πολύ το ποδήλατο και το ξενοδοχείο Richard Lowenherz στο Durnstein αποτελεί ξακουστό προορισμό στη χώρα. Βρίσκεται ανάμεσα σε παρθένα τοπία, δίπλα σε ποτάμι και ανάμεσα στους καταπράσινους λόφους του Waldviertel και Dunkelsteinerwald.

6. Bicycle Hotel, Άμστερνταμ, Ολλανδία



Το Άμστερνταμ είναι ίσως η «πρωτεύουσα» του ποδηλάτου στην Ευρώπη, όπου κυκλοφορούν περισσότεροι από 400.000 ποδηλάτες.

Ο καλύτερος τρόπος για να μετακινηθεί κανείς στην πόλη είναι με ποδήλατο και φυσικά, οι τουρίστες που αγαπούν την ποδηλασία επιλέγουν για τη διαμονή τους το ξενοδοχείο Bicycle Hotel. Ακόμη κι αν δεν έχετε φέρει μαζί σας το δικό σας ποδήλατο, δε χρειάζεται να ανησυχείτε, καθώς μπορείτε να νοικιάσετε ένα από το ξενοδοχείο.

7. Hotel Osejava Makarska, Κροατία



Η Κροατία είναι μια πανέμορφη χώρα που αξίζει κανείς να γνωρίσει επάνω στο ποδήλατό του.

Επιλέξτε για τη διαμονή σας το ξενοδοχείο Osejava Makarska, το οποίο βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Biokovo. Συνδυάστε τη θάλασσα με το βουνό και οι διακοπές σας θα σας μείνουν αξέχαστες.



Πηγή:newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου