Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Δεν πρόλαβε να αρπάξει τον μετασχηματιστή!



Το Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν μέσα στις εγκαταστάσεις ενός εργοστασίου στη Γενισέα της Ξάνθης, που όμως δεν λειτουργεί πια, κίνησε υποψίες στους άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος που πήγαν να το…


ελέγξουν και βρέθηκαν μπροστά σε έναν «κυνηγό» χαλκού που ξήλωνε ένα μετασχηματιστή!

Ο 29χρονος Έλληνας δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την κλοπή από το εσωτερικό του υποσταθμού της Δ.Ε.Η. που στεγάζεται στους χώρους του ανενεργού εργοστασίου στην εθνική οδό Ξάνθης– Κομοτηνής, καθώς βρέθηκε με χειροπέδες και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης. Στην κατοχή του κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο και έξι διαρρηκτικά εργαλεία.

*** Δυο συνεχόμενα βράδια τρύπωσαν σε ένα εργοτάξιο στο Χιλιόδενδρο Καστοριάς ένας 28χρονος «κυνηγός» μετάλλων και ένας ανήλικος συνεργός του, ηλικίας 13 χρόνων. Την Παρασκευή άρπαξαν διάφορα παλιά σίδερα και το Σάββατο επέστρεψαν για να κλέψουν και άλλα μεταλλικά αντικείμενα από τον ίδιο χώρο. Όμως, τους εντόπισαν αστυνομικοί του τοπικού τμήματος στην επαρχιακή οδό Άργους Ορεστικού – Χιλιόδενδρου, τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.


Πηγή: trelokouneli.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου