Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Αποθέωση για Εσιέν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»



Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης (2/6) ο Εσιέν έκανε την εμφάνισή του από την πύλη των «Εμπορευμάτων» μετά την πτήση που είχε με ιδιωτικό τζετ.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού περίμεναν εκεί και, μόλις αντίκρισαν το αυτοκίνητο στο οποίο ήταν επιβιβασμένος, άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του. Εκείνος έχοντας στο λαιμό του ένα κασκόλ και με ένας πλατύ χαμόγελο έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.
Όπως επεσήμανε δε δυσκολεύτηκε να απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έκανε ο Παναθηναϊκός για να συνεχίσει σε αυτόν την καριέρα του.


Ο Γκανέζος άσος ανέφερε ότι είχε συνομιλία με τον Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους πράσινους. «Είναι απίστευτο», ήταν το σχόλιο του για την υποδοχή των οπαδών του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εσιέν:

-Τι τον έπεισε να έρθει
Ήταν μια εύκολη απόφαση. Γνωρίζω τον Παναθηναϊκό. Είχα επικοινωνία και με έναν φίλο μου που με ενημέρωσε για την ομάδα. Η απόφαση ήταν εύκολη».

-Με ποιον συνομίλησε:
«Μίλησα με τον Σισε. Του είπα ότι υπάρχει μια ενημέρωση για ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκού και εκείνος μου είπε ότι είναι εξαιρετική περίπτωση».

-Για την υποδοχή:
«Είναι απίστευτο...»

-Για τα συνθήματα των οπαδών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μια καλή παρουσία στην Ευρώπη:
«Φυσικά. Ο ΠΑΟ είναι μια μεγάλη ομάδα. Επιστρέφει την Ευρώπη και εγώ από την πλευρά μου θα βοηθήσω να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κατακτήσουμε τίτλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου