Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Αγωνία για το στόπερ στον Παναθηναϊκό

Αγωνία για το στόπερ στον Παναθηναϊκό

Κοιτάει πλέον και παίχτες που δεσμεύονται με συμβόλαια




Όσο δεν κλείνει το θέμα του σέντερ μπακ, ο Παναθηναϊκός αναγκαστικά ανοίγει τους μεταγραφικούς του ορίζοντες κοιτάζοντας και ποδοσφαιριστές που μπορεί να είναι προς πώληση.

Όσο γρήγορα έχει καλύψει πολλές από τις «τρύπες» στο ρόστερ του τόσο καθυστερεί να κλείσει το deal του Παναθηναϊκού με τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Στάθη Ταυλαρίδη στο κέντρο της άμυνας. Οι «πράσινοι» θέλουν να τελειώνουν νωρίς με τις μεταγραφικές υποθέσεις και το ζήτημα του στόπερ φαίνεται να τραβάει, γεγονός που σύμφωνα με όσα αναφέρει η Live Sport, τους ωθεί να κοιτάξουν και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που δεν είναι απαραίτητα χωρίς συμβόλαιο.

Ποδοσφαιριστές δηλαδή που έχουν συμβόλαιο με κάποιο κλαμπ, αλλά είναι προς πώληση ή θέλουν να φύγουν για διάφορους λόγους. Φυσικά το ποσό που θα πρέπει να καταβληθεί στην εκάστοτε ομάδα αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα, ωστόσο στο Τριφύλλι διατηρούν τα βασικά κριτήρια για τον παίκτη που αναζητούν, που θα πρέπει να διαθέτει εμπειρία σε υψηλό επίπεδο και να έχει ικανότητες να ηγηθεί της άμυνας, με καλή τεχνική κατάρτιση.



Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου