Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Γεύση από άνοιξη μέχρι και τα Χριστούγεννα



Μια γεύση από άνοιξη θα μας δώσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες μέχρι και τα Χριστούγεννα, σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ).






Πιο αναλυτικά, η ΕΜΥ προβλέπει για αύριο,Δευτέρα 21-12-2015, γενικά αίθριο καιρό ενώ στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί θα σημειωθεί παγετός κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.


Για την Τρίτη 22-12-2015, προβλέπεται αίθριος καιρός και μόνο στην Κρήτη θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και στα πελάγη βαθμιαία τοπικά
6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές ενώ θα υπάρχει περιορισμένη ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά κατά τόπους τις πρωινές ώρες.


Την Τετάρτη 23-12-2015 και την Πέμπτη 24-12-2015, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος σε όλη τη χώρα. Οι άνεμοι δεν θα παρουσιάσουν αξιόλογη μεταβολή και η θερμοκρασία θα σημειώσει μια μικρή περαιτέρω άνοδο.


Την Παρασκευή 25-12-2015 (Χριστούγεννα), προβλέπεται και πάλι γενικά αίθριος καιρός, οι άνεμοι θα παραμείνουν αμετάβλητοι ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μια μικρή πτώση στις βόρειες περιοχές της χώρας.


Τέλος, το Σάββατο 26-12-2015, στα ανατολικά και νότια θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι και πάλι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μια μικρή περαιτέρω πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου