Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Έχασες το Android Phone σου; Βρες το με 2 λέξεις



Νομίζω πως όλοι μας θα το παραδεχθούμε πως μας έχει τύχει τουλάχιστον μια φορά να έχουμε την κινητή μας συσκευή στο αθόρυβο και να μην θυμόμαστε που την έχουμε ακουμπήσει!



Ψάχνουμε από ‘δω ψάχνουμε από ‘κει, αλλά όλοι οι κόποι μας πηγαίνουν χαμένοι

Σήμερα θα σας παρουσιάσω έναν πολύ εύκολο και γρήγορο τρόπο να βρείτε ξανά την androidσυσκευή σας αν βρίσκεται κάπου εκεί κοντά σας αλλά δεν γνωρίζετε το πού ακριβώς!

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google official Android Device Manager για να εντοπίσετε την τοποθεσία της συσκευής σας, ακολουθώντας αυτά τα απλά βηματάκια που παρουσιάζουμε παρακάτω:

1) Πηγαίνετε στο Android Device Manager της Google από τον desktop browser σας, ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο.

2) Κάντε Login με τον ίδιο Gmail account που χρησιμοποιήσατε για να ενεργοποιήσετε το Android Device σας προηγουμένως και κάνατε registered στο Google Play.

3) Τώρα θα βλέπετε το όνομα της συσκευής σας και την τελευταία ημερομηνία που κάνατε login. Επίσης, θα μπορείτε να δείτε και τις τρεις επιλογές: Ring, Lock και Erase.

4) Κάνοντας click στο Ring, η συσκευή σας θα αρχίσει να χτυπά σε δυνατή ένταση, γεγονός που θα σας βοηθήσει να την εντοπίσετε σε δευτερόλεπτα. Αυτή η λειτουργία δουλεύει ακόμη και όταν το κινητό σας είναι σε silent mode.

5) Μπορείτε να κλειδώσετε την συσκευή σας με κωδικό σε περίπτωση που την χάσατε. Θα πρέπει να εισάγετε ένα μήνυμα κι έναν αριθμό για να σιγουρευθείτε πως όποιος βρει το κινητό σας , θα μπορεί να σας καλέσει πίσω σε αυτόν τον αριθμό.

6) Εάν τα Location services της συσκευής είναι ενεργοποιημένα, μπορείτε να εντοπίσετε την ακριβή θέση του κινητού σας κάνοντας κλικ στο locate service που βρίσκεται στα δεξιά από το device name.

Μπορείτε επίσης να διαγράψετε όλα τα δεδομένα σας κάνοντας κλικ στο Erase. Με αυτή την επιλογή θα πραγματοποιήσετε factory reset της συσκευής σας. Τα apps σας, οι φωτογραφίες σας, η μουσική και τα settings θα διαγραφούν. Μετά την διαγραφή της συσκευής το Android Device Manager δεν θα λειτουργεί πλέον. Το Factory reset setting θα ξεκινήσει πάλι αυτόματα όταν η συσκευή θα είναι online.

Προειδοποίηση: ΜΗΝ ξεχάσετε το password που βάλατε στην επιλογή lock.





Πηγή: SecNews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου