Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Δεύτερη ευκαιρία για το break ο Παναθηναϊκός



Την 2η ευκαιρία για να «σπάσει» την έδρα της Λαμποράλ Κούτσα θα έχει απόψε ο Παναθηναϊκός στη Βιτόρια (21:45).


Η προσπάθεια των «πρασίνων» στο πρώτο ματς των play offs της Euroleague απέναντι στους Βάσκους ήταν ανεπιτυχής. Η ελληνική ομάδα, όμως, θα έχει μία ακόμη ευκαιρία σήμερα το βράδυ για να φύγει με το «διπλό» από την Ισπανία και να μπει σε «θέση οδηγού» όσον αφορά την πρόκριση στο final 4 της διοργάνωσης.

Για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να παρουσιάσει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που έδειξε το βράδυ της Τετάρτης στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων, τόσο στην άμυνα, αλλά κυρίως στη δημιουργία και στην εκτέλεση. Τα τραγικά ποσοστά των περισσότερων παικτών από μέση και μακρινή απόσταση στον προχθεσινό αγώνα θα πρέπει να μην επαναληφθούν εάν θέλει το «τριφύλλι» να ελπίζει σε κάτι καλό.

Η σειρά δεν πρέπει με τίποτα να οδηγηθεί στην Αθήνα με τη Λαμποράλ στο 2-0, καθώς σε τέτοια περίπτωση ο Παναθηναϊκός θα περιμένει ένα θαύμα για να περάσει στην τετράδα. Στόχος του Σάσα Τζόρτζεβιτς και των παικτών είναι να γίνει απόψε το 1-1 , ούτως ώστε στο «καυτό» ΟΑΚΑ να μπορέσει η ομάδα να «σφραγίσει» το «εισιτήριο» της πρόκρισης στο final 4.

Ο τραυματισμός του Άνταμ Χάνγκα στη διάρκεια του πρώτου αγώνα δεν ήταν σοβαρός, καθώς ο Ούγγρος απέφυγε την θλάση. Η συμμετοχή του, πάντως, στο σημερινό παιχνίδι θα κριθεί μετά το πρωινό χαλάρωμα της Παρασκευής.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου