Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Μία από τα... ίδια ο Παναθηναϊκός, 0-2 στο Άμστερνταμ

Αποτέλεσμα εικόνας για Μία από τα... ίδια ο Παναθηναϊκός, 0-2 στο Άμστερνταμ

Ο Παναθηναϊκός αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων σε ακόμη έναν ευρωπαϊκό αγώνα του, χάνοντας από τον Άγιαξ στην «Άμστερνταμ Αρένα» 0-2 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, για τον 7ο όμιλο.

Με μόλις ένα βαθμό και τέσσερις ήττες σε πέντε αγώνες οι «πράσινοι» έμειναν εκτός Ευρώπης νωρίς-νωρίς και φέτος, χάνοντας εύκολα από έναν αντίπαλο ουσιαστικά αδιάφορο, που έπαιξε στο ρελαντί .

Ο Παναθηναϊκός έμεινε τελευταίος στο γκρουπ, αφού ακόμη κι αν νικήσει την τελευταία αγωνιστική τη Θέλτα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» δεν αποφεύγει την τέταρτη θέση.

Το παιχνίδι ήταν σχεδόν ανιαρό ως το 39ο λεπτό, όταν και έγινε το 1-0, με εξαίρεση τη φάση στο 26ο λεπτό και το δοκάρι του Ιμπάρμπο, που «σημάδεψε» την εξωτερική πλευρά του αριστερού στύλου του Ονάνα, από πλάγια δεξιά θέση.

Στο 39ο λεπτό ο Σένε εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ από περίπου 25 μέτρα, η μπάλα πήρε πολλά φάλτσα και ξεγέλασε τον Στιλ, ο οποίος φέρει μεγάλη ευθύνη για το τέρμα που δέχθηκε και υπήρξε η αρχή του τέλους για την ομάδα του.

Τη χαριστική βολή στην ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι έδωσε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο ο Τέτε, όταν στο 50ό λεπτό εκμεταλλεύτηκε το κακό κοντρόλ του Χουλτ έξω από την περιοχή της ομάδας του, πήρε την μπάλα και με σουτ από τα 20 μέτρα νίκησε τον Άγγλο τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού για το τελικό 2-0.

Στη συνέχεια το παιχνίδι έχασε κάθε ενδιαφέρον, οι Ολλανδοί βλέποντας την αδυναμία του Στιλ απείλησαν με κάποια σουτ εκτός περιοχής αλλά χωρίς αποτέλεσμα, ενώ ο Ιταλός τεχνικός της ελληνικής ομάδας είδε με απόγνωση του Σάμπα και Ζέκα να τραυματίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου