Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Αρμάνι Μιλάνο-Παναθηναϊκος (21:00, ΕΡΤ1): Αναγκαίο το διπλό για τους πράσινους

Αρμάνι Μιλάνο-Παναθηναϊκος (21:00, ΕΡΤ1): Αναγκαίο το διπλό για τους πράσινους

Ο Παναθηναϊκός, που έχει να κερδίσει εκτός έδρας από τις 26 Οκτωβρίου, αναζητεί μία μεγάλη νίκη για να διευρύνει το σερί του και να βελτιώσει τη βαθμολογία τους.


Για τον Παναθηναϊκό είναι μία σπουδαία ευκαιρία για μια εκτός έδρας νίκη που δεν θα έχουν την ευκαιρία να πετύχουν πολλές ομάδες και η οποία θα τον εδραιώσει στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας της Euroleague.

Βέβαια από τη νίκη στην έδρα της Μπάμπεργκ, στο ντεμπούτο του Πασκουάλ στον πράσινο πάγκο, έχουν μεσολαβήσει δύο μήνες μόνο με ήττες μακριά από το ΟΑΚΑ κι η αλήθεια είναι ότι όλοι είναι συγκρατημένοι.

Από την άλλη υπάρχει ο ενθουσιασμός και η ικανοποίηση από την εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Φενέρ και σε συνδυασμό με τη νίκη που είχε προηγηθεί επί της Γαλατά, αυτό που θέλει ο ΠΑΟ είναι να διευρύνει το σερί του.

Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει μόνο τον πονοκέφαλο από την απουσία του Τζέιμς Γκιστ, ενώ φυσικά δεν υπολογίζει και τον Αλεσάντρο Τζεντίλε, ο οποίος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από το β’ γύρο της διοργάνωσης και παρά την απουσία του θα είναι το πρόσωπο του αγώνα.

Κι αυτό γιατί ο Ιταλός διεθνής ήταν μέχρι πρότινος αρχηγός της Αρμάνι, αποχωρώντας μετά τις προστριβές που είχε με τον Κροάτη τεχνικό της ομάδας Γιασμίν Ρέπεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου