Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Πλάκωσε στο ξύλο τον τεχνικό που πήγε να του κόψει το ρεύμα - Η αντίδραση της ΔΕΗ!

Σύρος: Πλάκωσε στο ξύλο τον τεχνικό που πήγε να του κόψει το ρεύμα - Η αντίδραση της ΔΕΗ!

Επίθεση σε τεχνικό του ΔΕΔΔΗΕ στη Σύρο που εκτελούσε εντολή αποκοπής ρεύματος, λόγω οφειλών, καταγγέλλει η ΓΕΝΟΠ, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία...



του θύτη και τη λήψη μέτρων προστασίας των εργαζομένων, ώστε να εκτελούν τα καθήκοντά τους με ασφάλεια και χωρίς κίνδυνο. Στην καταγγελία...της ΓΕΝΟΠ τονίζεται πως: ''Καταδικάζουμε την απρόκλητη και άνανδρη επίθεση που δέχθηκε ο συνάδελφος τεχνικός του ΔΕΔΔΗΕ στη Σύρο όταν πήγε να εκτελέσει εντολή αποκοπής λόγω οφειλών. Η παραδειγματική τιμωρία του θερμοκέφαλου, που ξυλοκόπησε τον τεχνικό του ΔΕΔΔΗΕ είναι η άμεση υποχρέωση της πολιτείας..

Παράλληλα, η λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων από την εταιρία είναι η εύλογη και καθολική απαίτηση των εργαζομένων στον Όμιλο ΔΕΗ. Ο ξυλοδαρμός του συναδέλφου στη Σύρο είναι ένα γεγονός που προβληματίζει έντονα τους εργαζόμενους στο ΔΕΔΔΗΕ και συνολικά στον Όμιλο ΔΕΗ οι οποίοι εργάζονται με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών σε όλη την επικράτεια και πάντοτε βρίσκονται στο πλευρό των καταναλωτών, πρόθυμοι να τους εξυπηρετήσουν.Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ βρίσκεται στο πλευρό του συναδέλφου Γ. Β. , του εύχεται περαστικά και δηλώνει ότι θα αξιοποιήσει κάθε δυνατότητα που υπάρχει ώστε οι συνάδελφοί μας να προστατεύονται και να μην κινδυνεύουν σε ανάλογες περιπτώσεις.

Από την πλευρά της η οικογένεια του φερόμενου ως δράστη, υποστηρίζει ότι ο υπάλληλος της ΔΕΔΔΗΕ επιτέθηκε αρχικά στον 71χρονο, αφού πρώτα είχε πάρει ο 71χρονος τα χαρτιά και τα είχε σκίσει. Σύμφωνα με τους συγγενείς ο Υπάλληλος έσπρωξε τον ηλικιωμένο, πέφτοντας μάλιστα πάνω στον εγγονό του.




Πηγή: cyclades24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου