Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Με αλλαγές ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ

Με αλλαγές ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ

Αρκετές αλλαγές θα έχει ο Ολυμπιακός στη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ - Αμφίβολοι Ομάρ και Ένγκελς


Ο Ολυμπιακός καλείται να αφήσει πίσω του την ήττα από την ΑΕΚ, που τον εκτροχιάζει από τη διεκδίκηση του τίτλου, και να στραφεί στο Κύπελλο που δεν αποκλείεται να εξελιχθεί στον μοναδικό εναπομείναντα στόχο του στη σεζόν (ειδικά αν επιβληθεί ποινή αφαίρεσης βαθμών για τα όσα έγιναν στο φινάλε του προχθεσινού ντέρμπι).

Ο Όσκαρ Γκαρθία πέρα από την προσπάθεια ανύψωσης ηθικού που επιχειρεί στους παίκτες του ετοιμάζει και μια σειρά από αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα του και όχι μόνο. Όλα δείχνουν πως οι Μάρκο Μάριν και Καρίμ Ανσαριφάρντ θα αγωνιστούν από την αρχή στο ΟΑΚΑ, σε αντίθεση με ό,τι συνέβη δηλαδή την Κυριακή.

Από εκεί και πέρα, οι Ομάρ Ελαμπντελαουί και Μπιόρν Ένγκελς παραπονέθηκαν για ενοχλήσεις και είναι αμφίβολη η συμμετοχή τους. Εφόσον δεν αγωνιστεί ο Νορβηγός, όλα δείχνουν πως τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας θα πάρει ο Ίγκορ, ενώ σε περίπτωση που δεν είναι διαθέσιμος και ο Βέλγος, τότε ο Δημήτρης Νικολάου θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Παπέ Σισέ, μιας και ο Αλμπέρτο Μποτία είναι τιμωρημένος.
Ο Καταλανός τεχνικός σκέφτεται επίσης να ενεργοποιήσει τον Αντρέ Μάρτινς (είτε στην αποστολή, είτε ακόμη και σαν βασικό), μιας και ο Βάντις Οτζίτζα Οφόε απέχει από την επιθυμητή φυσική κατάσταση και αδυνατεί να βγάλει 90λεπτο, ενώ ο Αλεξί Ρομαό είναι εξουθενωμένος από τις συνεχείς συμμετοχές. Πάντως δεδομένου ότι ο Τογκολέζος μεσοαμυντικός δηλώθηκε να λείψει από τα δύο προσεχή ματς πρωταθλήματος με Ατρόμητο και Πανιώνιο λόγω καρτών, λογικά θα παίξει κανονικά την Τετάρτη.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου