Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Με υπογραφή Σλούκα η νίκη της Φενέρ στο Τελ Αβίβ



Ο Κώστας Σλούκας ήταν για άλλη μια φορά πρωταγωνιστής στη Φενέρμπαχτσε, αυτή τη φορά στη νίκη των Τούρκων με 74-70 επί της Μακάμπι στο Τελ Αβίβ.



Για την ομάδα του Ομπράντοβιτς ήταν η όγδοη νίκη σε 9 αγώνες Ευρωλίγκας και πέμπτη συνεχής, ενώ αντίθετα η «ομάδα του λαού» έχασε για όγδοη φορά στη διοργάνωση και δεύτερη επί ημερών Σφαιρόπουλου στον πάγκο της.

Αυτή τη φορά, όμως, ήταν ανταγωνιστική σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, τον οποίο έχασε στις λεπτομέρειες. Ο Σλούκας ήταν πρώτος σκόρερ της Φενέρ με 18 πόντους, ο Γκούντουριτς πρόσθεσε άλλους 13, ενώ για τους γηπεδούχους ο Κολαϊάρο είχε 17 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Στις τέσσερις συνεχείς νίκες έφτασε η Αναντολού Εφές, νικώντας στο τουρκικό ντέρμπι τη γηπεδούχο Νταρουσάφακα με 93-88 και κάνοντας το 7-2, ενώ οι ηττημένοι είναι στο 1-8. Για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν μεγάλο παιχνίδι έκανε ο Μπομπουά, με 24 πόντους και 5 ασίστ.

Η Μπάγερν Μονάχου (4-5) πέρασε από τα Κανάρια Νησιά με 89-74 επί της Γκραν Κανάρια και επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, στο πρώτο φετινό διπλό της, ενώ οι Ισπανοί γνώρισαν την έβδομη ήττα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου