Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Παγκόσμιος θρήνος για τον Ρέγες



Κανείς ακόμη δεν μπορεί να το πιστέψει! Στο άκουσμα του θανάτου του Αντόνιο Ρέγες οι πάντες λύγισαν. Γνωστοί και άγνωστοι, συμπαίκτες και αντίπαλοι!


Ιδιαίτερα, όμως, οι ομάδες που αγωνίστηκε ο σπουδαίος Ισπανός επιθετικός μέσος, έσπευσαν αμέσως να εκφράσουν τη λύπη τους για τον απροσδόκητο χαμό του αγαπημένου τους «Χοσέ Αντόνιο».

Το διαδίκτυο κατακλύστηκε από χιλιάδες μηνύματα αποχαιρετισμού και ευχών προς την οικογένειά του. Πολλοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι εξέφρασαν την οδύνη τους για τον απροσδόκητο χαμό του 35χρονου άσου.

Σεβίλλη και Εξτρεμαδούρα, η πρώτη και η τελευταία ομάδα του ποδοσφαιριστή ήταν συντετριμμένες από το τραγικό συμβάν.
Στο λογαρισμό της στο Twitter η Άρσεναλ, από όπου πέρασε ο Ρέγες την διετία 2004-2006, ανέβασε το ακόλουθο κείμενο: «Όλοι στην Άρσεναλ είμαστε συντετριμμένοι από τα σοκαριστικά νέα για τον θάνατο του πρώην παίκτη μας, Αντόνιο Ρέγες, σε τροχαίο δυστύχημα στην Ισπανία.

Ήταν μέλος της ομάδας “invincibles”, ήταν πολύ δημοφιλής στην ομάδα και θα έχει πάντα μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά, τους φίλους και τους συμπαίκτες του».

Ανάλογο ήταν και το μήνυμα της Ρεάλ Μαδρίτης, όπου αγωνίστηκε ως δανεικός για έναν χρόνο (2006/2007): «Εκφράζουμε την βαθιά θλίψη μας για τον παίκτη της ομάδας μας, Χοσέ Αντόνιο Ρέγες.

Θέλουμε να δώσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και τους οικείους του, συμμετέχοντας στη θλίψη που προκάλεσε η απώλειά του. Επίσης εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στην τωρινή του ομάδα, Εξτρεμαδούρα».

Σε ανάλογο ύφος και η ανάρτηση της Ατλέτικο Μαδρίτης (2007-2011): «Η οικογένεια της Ατλέτικο θρηνεί. Ο πρώην παίκτης μας, Αντόνιο Ρέγες σκοτώθηκε. Θα είσαι για πάντας στις καρδιές μας».

Από τον... χορό των ανακοινώσεων δεν θα μπορούσε να λείπει η Μπενφίκα. Ο πρόεδρος των «Αετών», Λουίς Φιλίπε Βιέιρα, αναφέρει: «Σοκαρισμένοι και με βαθιά θλίψη και ταραχή ενημερωθήκαμε για το τραγικό δυστύχημα που στέρησε τη ζωή από τον πρώην παίκτη μας, Χοσέ Αντόνιο Ρέγες, σε ηλικία 35 ετών.

Προσωπικά και εκ μέρους της Μπενφίκα εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του, την αλληλεγγύη μου και τη θλίψη στη δύσκολη και θλιβερή στιγμή. Ο αθλητής και υποδειγματικός άνθρωπος θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας».

Η Εσπανιόλ, από όπου πέρασε για τη σεζόν 2016/2017 αναφέρει: «Είναι μια μέρα γεμάτη στενοχώρια για όλη την οικογένεια. Ο πρώην παίκτης μας Χοσέ Αντόνιο Ρέγες σκοτώθηκε.

Από την Εσπανιόλ στην Βαρκελώνη θέλουμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας και να μεταφέρουμε την υποστήριξή μας στην οικογένειά του και στη Σεβίλλη. Επίσης, στην Εξτρεμαδούρα, όπου αγωνιζόταν αυτή την περίοδο. Μια πολύ δυνατή και γεμάτη αγάπη αγκαλιά από εμάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου