Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Παναθηναϊκός: Και τη νέα σεζόν στο ΟΑΚΑ



Καμία απολύτως συζήτηση δεν έχει γίνει στον Παναθηναϊκό για το ενδεχόμενο επιστροφής της ομάδας στο «Απόστολος Νικολαΐδης», οπότε και τη νέα σεζόν οι «πράσινοι»
 ...



θα δίνουν τα εντός έδρας παιχνίδια τους στο ΟΑΚΑ.

Τις τελευταίες ημέρες ακούστηκαν διάφορες φήμες για να επιστρέψει η ομάδα στην φυσική της έδρας, με αφορμή τη συνεργασία που έχουν ΠΑΕ και ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν έχει καμία βάση...

Το «τριφύλλι» θα συνεχίσει να παίζει στο Ολυμπιακό Στάδιο και τη σεζόν 2019/2020. Η ΠΑΕ πληρώνει ενοίκιο 243.000 ευρώ ετησίως για να μπορεί η ομάδα ποδοσφαίρου να χρησιμοποιεί το στάδιο και σε περίπτωση που χρησιμοποιούσε το «Απόστολος Νικολαΐδης» θα έπρεπε ο Ερασιτέχνης να απαιτήσει ανάλογο αντίτιμο, ωστόσο, ο ΑΟ είχε πιο υψηλές απαιτήσεις το καλοκαίρι του 2018.

Επιπλέον, μετά από μία περίοδο που δεν φιλοξενεί επίσημα ματς, το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας θα χρειαστεί ένα γερό «λίφτινγκ». Οι εργασίες εκτιμάται ότι θα κοστίσουν περίπου 500.000 ευρώ και θα επιβάρυναν την ΠΑΕ, κάτι που είναι πρακτικά να προχωρήσει σε μία εποχή που τα χρήματα είναι... μετρημένα.

Η μόνη αλλαγή που έχει συντελεστεί είναι η δεύτερη έδρα του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2019-2020. Αντί για το «Γεώργιος Καμάρας» της Ριζούπολης, που είχε δηλωθεί την προηγούμενη χρονιά, την περίοδο 2019/2020 η ΠΑΕ θα δηλώσει το «Απόστολος Νικολαΐδης», γεγονός που είναι γνωστό από τις αρχές Μαρτίου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου