Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Χωρίς Πρίντεζη στο Κάουνας ο Ολυμπιακός



Νοκ άουτ και από το ματς με την Ζαλγκίρις Κάουνας τέθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης.


Ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από θλάση στα πλευρά και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή των «ερυθρόλευκων» στο Κάουνας, όπου το βράδυ της Τρίτης (4/02, 20:00) θα διεξαχθεί η πρώτη αναμέτρηση της «διαβολοβδομάδας» της Euroleague.

Στο πιο κρίσιμο ματς που έχει να δώσει ο Ολυμπιακός στη μάχη για να προλάβει το «τρένο» των play offs, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον «υπαρχηγό» της ομάδας, Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος δεν αγωνίστηκε ούτε στο ματς με την Μπασκόνια.

Εκτός μάχης έχει τεθεί και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση στον αστράγαλο μετά τον τραυματισμό του στην αναμέτρηση με τους Βάσκους και θα επιστρέψει στην ενεργό δράση σε περίπου 2-3 μήνες.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο 17χρονος γκαρντ, Αλέξανδρος Νικολαϊδης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι περίπου 120 φίλαθλοι των «ερυθρόλευκων» θα βρεθούν στην έδρα της Ζαλγκίρις για να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας τους, προκειμένου να πάρει το «διπλό» και να αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου