Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Έχασε δικό του ματς ο Παναθηναϊκός



Ιδανικός αυτόχειρας σε ένα ακόμη ματς αποδείχθηκε ο Παναθηναϊκός.



Οι «πράσινοι» που ξέφυγαν με 14 πόντους στο πρώτο μέρος και ξεκίνησαν την 4η περίοδο στο +11, τελικά ηττήθηκαν στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα με 78-73 κι έχασαν μία ακόμη μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσουν στην 5η θέση.

Η δεύτερη σερί εκτός έδρας ήττα, μάλιστα, (προηγήθηκε αυτή από την Βαλένθια την περασμένη Παρασκευή), και 10η στο σύνολο σε 23 αγώνες βάζει σε μπελάδες τους «πράσινους» ενόψει της συνέχειας, την ώρα που οι Σέρβοι έβαλαν τέλος στο αρνητικό σερί των τεσσάρων διαδοχικών ηττών που προέρχονταν (10-13 το ρεκόρ τους).

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο έκανε δύο εξαιρετικές περιόδους (1η και 3η), αλλά η εικόνα της σε άμυνα κι επίθεση ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη στην 2η και στην τελευταία.

Με 4/22 τρίποντα και τον Νικ Καλάθη σε πολύ κακή βραδιά, ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να κρατήσει τις διψήφιες διαφορές που απέκτησε κι όταν πιέστηκε από τους γηπεδούχους «βραχυκύκλωσε» εντελώς.

Μεγαλειώδης εμφάνιση από τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Κέβιν Πάντερ, ο οποίος τελειώσε τον αγώνα με 24 πόντους, ενώ υπέγραψε τη νίκη με το τρίποντο-ανατροπή στα 52΄΄ για τη λήξη (74-73). Κομβικός και ο Στράτος Περπέρογλου με 12 πόντους.

Από τους «πράσινους», που είδαν τον Ιωάννη Παπαπέτρου να κάθεται στον πάγκο σε όλο το δεύτερο ημίχρονο με λουμπάγκο και μυικό σπασμό, διψήφιοι ήταν οι ΝτεΣόν Τόμας (12π.), Γιώργος Παπαγιάννης (12π.), Νίκος Παππάς (10π.), Κωνσταντίνος Μήτογλου (10π.) και Τζίμερ Φριντέτ (11π.), με τον τελευταίο όμως να υποπίπτει σε ένα μοιραίο λάθος στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου