Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

Forthnet: Δωρεάν παροχές προς τους συνδρομητές της



Απεριόριστες κλήσεις προς κινητά και τα κανάλια Novacinema διαθέσιμα για όλες τους συνδρομητές της προσφέρει η Forthnet, στηρίζοντας την πρωτοβουλία...



του υπουργείου Ψηφιακής Μεταρρύθμισης #DigitalSolidarityGR, για την αντιμετώπιση των νέων συνθηκών που διαμορφώνονται εξαιτίας της κρίσης του νέου κορωνοϊού, διευκολύνοντας την εξ αποστάσεως εργασία και εκπαίδευση, αλλά και την επικοινωνία και ψυχαγωγία.

Πιο συγκεκριμένα, η Forthnet προχωράει στις παρακάτω ενέργειες που αφορούν τους οικιακούς πελάτες της, που θα είναι διαθέσιμες από την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020:

-Απεριόριστες κλήσεις προς κινητά σε όλες τους συνδρομητές της: Για τις αυξημένες ανάγκες των συνδρομητών για επικοινωνία, επεκτείνει για ένα μήνα τη δυνατότητα απεριορίστων κλήσεων και προς κινητά σε όσους συνδρομητές σταθερής τηλεφωνίας που δεν είχαν ήδη αυτή την παροχή.

- Τα κανάλια Novacinema διαθέσιμα σε όλες τις οικογένειες που είναι συνδρομητές της: Δίνει τη δυνατότητα, και σε όσους ιδιώτες συνδρομητές που δεν είχαν πρόσβαση στο κινηματογραφικό περιεχόμενό της, να αξιοποιήσουν δωρεάν για ένα μήνα τα κανάλια Novacinema, μέσα από τις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova GO.



Πηγή: naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου