Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Μπαρτζώκας: Δεν θα παίξει με τον Παναθηναϊκό ο Ζαν-Σαρλ



Χωρίς τον Γάλλο φόργουορντ Λιβιό Ζαν-Σαρλ θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της Euroleague με τον Παναθηναϊκό το βράδυ...

 της Παρασκευής (9/10, 21:00) στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Την απουσία του παίκτη, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς της πρεμιέρας με την Ζαλγκίρις Κάουνας, επιβεβαίωσε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Γιώργος Μπαρτζώκας στο πλαίσιο των δηλώσεων που έκανε σήμερα (8/10) ενόψει του μεγάλου αγώνα με τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova ο έμπειρος τεχνικός υποστήριξε για την μάχη που ακολουθεί: «Τίποτα δεν είναι ίδιο μετά την έλευση της πανδημίας στην ζωή μας, όπως και στο μπάσκετ. Παίζουμε στο ΟΑΚΑ, σε μια σκληρή έδρα. Θα προτιμούσαμε να είχε κόσμο.

Δεν ξέρεις τι να περιμένεις σε μια "παγωμένη" ατμόσφαιρα. Εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στη δική μας δουλειά. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι. Σίγουρα θα είμαστε, γιατί είχαμε περισσότερο χρόνο μαζί και θα πρέπει να κάνουμε τα πράγματα για να αναδειχτούμε νικητές».

Για το αν ο Ολυμπιακός έχει άλλες απουσίες πέραν του Ζαν-Σαρλ, ο τεχνικός του Ολυμπιακού απάντησε: «Έχουμε μια προπόνηση και ένα shoot-around αύριο (9/10) το πρωί. Δεν θα παίξει σίγουρα ο Ζαν-Σαρλ. Όλοι οι άλλοι είναι διαθέσιμοι».

Για τα χαρακτηριστικά και το στιλ παιχνιδιού του Παναθηναϊκού, ο Έλληνας τεχνικός εξήγησε: «Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα με μέγεθος, έχει δυνατότητες και αδυναμίες. Το 50% των πόντων έρχεται από τρεις παίκτες (Φόστερ, Παπαπέτρου, Νέντοβιτς)».

Για το πού πρέπει να εμφανιστεί βελτιωμένος ο Ολυμπιακός μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τη Ζάλγκιρις, είπε: «Έχουμε προβλήματα ομοιογένειας. Δεν έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια και κάθε ημέρα μας βελτιώνει.

Είχαμε ένα καλό τρίτο δεκάλεπτο με Ζαλγκίρις, αλλά στο τέταρτο είχαμε κακές επιλογές. Πρέπει να είμαστε σταθεροί στα πράγματα που κάνουμε καλά και αυτός είναι ο τρόπος να νικήσουμε».




Πηγή: naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου