Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

Επέστρεψε στον ΟΦΗ ο Γκαγέγκος



Επισημοποιήθηκε η επιστροφή του Φελίπε Γκαγέγκος στον ΟΦΗ, με τον Χιλιανό μέσο να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Ο 32χρονος αγωνίστηκε στο Ηράκλειο για ένα εξάμηνο, από το καλοκαίρι του 2021 ως τον Φεβρουάριο του 2022, διάστημα στο οποίο κατέγραψε 23 συμμετοχές σε Super League και κύπελλο, σκοράροντας δύο φορές και μοιράζοντας ισάριθμες ασίστ.

Ακολούθως επέστρεψε στην πατρίδα του για την Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε, με την οποία μέτρησε 24 επίσημες συμμετοχές.

Ο Γκαγέγκος έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα του στην Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε και τον Ιανουάριο του 2011 προβιβάσθηκε στην πρώτη ομάδα, με την οποία είχε συνολικά 52 εμφανίσεις και οκτώ γκολ.

Χρίστηκε διεθνής με την U20 της Χιλής, ενώ το καλοκαίρι του 2012 μετακόμισε στη Γερμανία και την Ουνιόν Βερολίνου με τη μορφή δανεισμού. Στο διάστημα παραμονής του στην ομάδα του Βερολίνου, μέτρησε 10 συμμετοχές και τρία γκολ.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η ισπανική Ουέλβα, τα χρώματα της οποίας φόρεσε σε 23 αγώνες. Το καλοκαίρι του 2014 εντάχθηκε στο δυναμικό της μεξικανικής Νεκάξα, με την οποία κατέγραψε συνολικά 188 συμμετοχές, σκοράροντας 17 φορές.

Τον Ιανουάριο του 2020 μετακινήθηκε στην Ατλέτικο Σαν Λουίς, με την οποία αγωνίστηκε σε 22 αναμετρήσεις, πετυχαίνοντας δύο γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου