Τρίτη 1 Αυγούστου 2023

Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν και το… πάτημα του «κουμπιού»



Θέση για όλα τα θέματα που απασχολούν τον μπασκετικό Παναθηναϊκό πήρε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα SDNA.

Ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ επιβεβαίωσε πως οι επαφές για την απόκτηση του Ουκρανού άσου του ΝΒΑ Σβιατοσλάβ Μιχαΐλιουκ βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και οι αμέσως επόμενες ώρες θα είναι καθοριστικές. «Αν μου πει ο προπονητής να πατήσω το κουμπί, αναγκαστικά θα πατηθεί το κουμπί», ανέφερε χαρακτηριστικά. Επίσης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ενισχυθεί το ρόστερ και με την απόκτηση του Τάιλερ Ντόρσεϊ, για τον οποίο, όπως είπε, «είναι καθαρά θέμα της Φενέρ και του Ιτούδη. Ο,τι καλύτερο κυκλοφορεί, ειδικά οι Ελληνες που δεν είναι και πολλοί σε αυτό το επίπεδο, μας ενδιαφέρει». Σε ό,τι αφορά την απόκτηση του Κώστα Σλούκα και τις υπόλοιπες μεταγραφές που έγιναν φέτος, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε πως ακολούθησε τα «θέλω» του προπονητή του, ανεξαρτήτως των οικονομικών απαιτήσεων των αθλητών. Χαρακτήρισε τον Εργκίν Αταμάν κορυφαίο προπονητή της Ευρώπης και πιο επιτυχημένο την τελευταία πενταετία, ενώ έκανε λόγο για «προδοσία» από πλευράς Γιώργου Παπαγιάννη για τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε από την ομάδα. Για την προσθήκη του Χουάντσο Ερνανγκόμεζ, που έρχεται απόψε στην Αθήνα, τόνισε ότι «του είπαμε πως θέλουμε να πάμε στην κορυφή της Ευρώπης, να έχουμε την καλύτερη ατμόσφαιρα σε ένα sold out γήπεδο χωρίς βία».



Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του για τους Σπανούλη, Μπαρτζώκα, Βεζένκοφ, για τους οποίους δήλωσε πως η πόρτα του Παναθηναϊκού στο μέλλον είναι ανοιχτή, καθώς τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση στις ικανότητές τους. Xαρακτήρισε φαβορί και για τη νέα χρονιά τον Ολυμπιακό, αφού «έχει ένα φανταστικό μοντέλο», ενώ έκανε κάλεσμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού να γεμίζει το ΟΑΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου