Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

"Πατάει το κουμπί" ο Γιαννακόπουλος - Αυτόν ζήτησε ο Αταμάν - Φήμες για Κάζινς και Ντράγκιτς!



Ο No1 στόχος του ΠΑΟ και η τελευταία μεγάλη μεταγραφή που θέλουν οι Πράσινοι για να... απογειώσουν το ρόστερ προς την κορυφή της Ευρώπης.


Παναθηναϊκός: Στον Παναθηναϊκό υπάρχει ηρεμία τις τελευταίες μέρες και δεν είναι αδικαιολόγητο αυτό, αφού επί περίπου δύο μήνες έγινε χαλασμός Κυρίου με τις μεταγραφές. Οι «πράσινοι» όργωσαν την Ευρώπη και το ΝΒΑ, κάνοντας σπουδαίες κινήσεις και πλέον χρειάζονται κάτι ακόμη για να κλείσουν το ρόστερ τους.

Όπως είναι γνωστό ο Σβι Μίχαϊλιουκ είναι ο μεγάλος τους στόχος, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει η παραμικρή εξέλιξη.

Ο Ουκρανός περιμένει να βρει την καλύτερη δυνατή πρόταση από το ΝΒΑ και ο Παναθηναϊκός περιμένει από την πλευρά του να δει αν όντως τελικά θα βρει την πρόταση, που ψάχνει, ο 26χρονος παίκτης. Γιατί αν δεν την βρει και αποφασίσει να έρθει στην Ευρώπη, είναι πολύ πιθανό να ντυθεί κι αυτός στα «πράσινα», τινάζοντας τον ενθουσιασμό του κόσμου της ομάδας στα ύψη.



Πάντως, το θέμα έχει δρόμο ακόμη αφού και να μην έρθει ο Μίχαϊλιουκ, δεν αποκλείεται ο εξάστερος να στοχεύσει σε άλλο μεγάλο όνομα, ενώ έχει πάντα την έτοιμη και σίγουρη λύση του Γκριγκόνις.

Οσο περνάει ο καιρός, οι παίκτες του ΝΒΑ που δεν θα βρίσκουν πρόταση στην Αμερική θα αρχίσουν να σκέφτονται την περίπτωση της Ευρώπης. Ηδη μάλιστα γράφτηκε ότι η Αρμάνι μπορεί να κάνει το μπαμ και να πάρει τον Τζον Ουόλ.

Γενικώς υπάρχουν αρκετά τέτοια ονόματα στο ΝΒΑ, που μπορούν να έρθουν στην Ευρώπη και να κάνουν πάταγο, αρχικά με το μέγεθός τους.

Ο Ντεμάρκους Κάζινς είναι ένα τέτοιο, επίσης ο Γκόραν Ντράγκιτς με την τεράστια θητεία στο ΝΒΑ και άλλοι πολλοί.

Πάντως, αν πεις στον Αταμάν ποιον παίκτη θέλει περισσότερο αυτός θα σου πει τον Μίχαϊλιουκ, γιατί είναι Ευρωπαίος και είναι πάστα εξαιρετικού γκαρντ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάνει τις διακοπές του αυτές τις μέρες, αλλά παρακολουθεί από κοντά το θέμα και είναι πανέτοιμος να πατήσει το κουμπί, όταν έρθει η ώρα, πετυχαίνοντας έτσι μία ακόμη τεράστια μεταγραφή. Θέλει να επαναφέρει την ομάδα του στην κορυφή και κάνει τα πάντα για να το πετύχει.


Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου