Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

Αύριο η απονομή της Χρυσής Μπάλας



Όλα είναι έτοιμα για την απονομή της 67ης Χρυσής Μπάλας, που θα αναδείξει το διάδοχο του Καρίμ Μπενζεμά (νικητής το 2022) και σύμφωνα...

με όλες τις εκτιμήσεις θα δει τον Λιονέλ Μέσι να κατακτά το τρόπαιο γι΄ άλλη μια φορά, ορμώμενος από τη νίκη του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Η τελετή απονομής θα ξεκινήσει στις 21:30 τη νύχτα της Δευτέρας, στο Théâtre du Châtelet στο Παρίσι. Τριάντα αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου αγωνίζονται για να κερδίσουν το πιο διάσημο ατομικό βραβείο στο διεθνές ποδόσφαιρο.

Εκτός του Μέσι, κατόχου της διάκρισης ήδη επτά φορές, ο συναγωνισμός περιλαμβάνει και τον Έρλινγκ Χάαλαντ, που κατάκτησε το Τρεμπλ με τη Μάντσεστερ Σίτι. Η πλήρης λίστα των φιναλίστ, που αποκάλυψε ο δημιουργός και διοργανωτής του βραβείου, το France Football, αποτελείται από τους:

Λιονέλ Μέσι, Έρλινγκ Χάαλαντ, Αντρέ Ονάνα, Γιόσκο Γκβάρντιολ, Καρίμ Μπενζεμά, Τζαμάλ Μουσιάλα, Μοχάμεντ Σαλάχ, Τζουντ Μπέλινγχαμ, Μπουκάγιο Σάκα, Ραντάλ Κόλο Μουάνι, Κέβιν Ντε Μπρόινε, Μπερνάρντο Σίλβα, Εμιλιάνο Μαρτίνες, Κχβίτσα Κβαρατσχέλια, Ρούμπεν Ντίας, Νικολό Μπαρέλα, Γιασίν Μπούνου, Μάρτιν Όντεγκαρντ, Χούλιαν Άλβαρες, Ιλκάι Γκιντογκάν, Βινίσιους Τζούνιορ, Ρόδρι, Λαουτάρο Μαρτίνες, Αντουάν Γκριεζμάν, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Κιλιάν Εμπαπέ, Κιμ Μιν Γιάε, Βίκτορ Όσιμεν, Λούκα Μόντριτς, Χάρι Κέιν.

Το ίδιο βράδυ θα απονεμηθούν επίσης η Χρυσή Μπάλα Γυναικών, το Τρόπαιο Κοπά και το Τρόπαιο Γιασίν, αντίστοιχα για την καλύτερη ποδοσφαιρίστρια στον κόσμο, τον καλύτερο παίκτη κάτω των 21 ετών και τον καλύτερο Τερματοφύλακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου