Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Το παράπονο του Γ. Παπακωνσταντίνου: "Δε μπορώ να κυκλοφορήσω στο δρόμο!"


Δεν ήταν λάθος το Μνημόνιο επιμένει ο Παπακωσταντίνου … και περιμένει να δικαιωθεί για τις επιλογές του, ωστόσο παραπονιέται, επειδή δεν μπορεί να κυκλοφορήσει στο δρόμο… Η εικόνα που έχει ο κ. Παπακωνταντίνου, όπως φάνηκε από την συνέντευξή του στην Πόπη Τσαπανίδου, για την ελληνική κοινωνία και οικονομία είναι σίγουρα … θολή.
Επιμένει να υποστηρίζει τις επιλογές του και το Μνημόνιο χωρίς να αναγνωρίζει λάθη. Θέλει όμως με τα δεδομένα αυτά να ζητήσει και την ψήφο των συμπολιτών.
Πρόσθεσε επιπλέον ότι «Ούτε ένας σοβαρός άνθρωπος δεν υπάρχει που να ξέρει από αγορές και να λέει ότι μπορούσαμε να εισπράξουμε από τις αγορές. Θα ήταν προδοσία να μην έχουμε καύσιμα και τρόφιμα. Σας προκαλώ να μου φέρετε όλους αυτούς τους οικονομολόγους».
Διέψευσε ότι υπάρχει πάγος στη σχέση του με τον Βενιζέλο, ενώ στον Παπανδρέου αναγνωρίζει ότι έκανε ό,τι μπορούσε για να σώσει τη χώρα.
Επέρριψε ευθύνες στον Καραμανλή λέγοντας: «Με την προηγούμενη κυβέρνηση η χώρα πήγαινε στο παγόβουνο διότι ο καπετάνιος κοιμόταν στην καμπίνα αντί να είναι στη γέφυρα».
Υπογράμμισε ότι πληρώνουμε 30 χρόνια κακών πολιτικών και μια καταστροφική εξαετία σπατάλης, ενώ δεν απέκλεισε ότι μπορεί να γίνουν κι άλλες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων. Αναγνώρισε ωστόσο ότι κανείς δεν μπορεί να ζήσει με 300 ευρώ, αναφερόμενος στο επίδομα ανεργίας.
Seleo.gr News 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου