Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Ο δεύτερο τελικός Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός


Θα ισοφαρίσει την σειρά ο Παναθηναϊκός μένοντας ζωντανός
 στη διεκδίκηση του τίτλου ή ο Ολυμπιακός θα κάνει το αποφασιστικό
 βήμα για το πρώτο πρωτάθλημα από το 1997; Ο δεύτερος τελικός 
ante portas (19.00, ΝΕΤ &Live από το Sport24.gr)


Η καρδιά του πρωταθλητή δεν χτύπησε δυνατά στο ΣΕΦ, όπου ο ψυχωμένος Ολυμπιακός μόνο εφησυχασμένος δεν εμφανίστηκε μετά την κατάκτηση της Eυρωλίγκα.
Οι "πράσινοι" καλούνται να φέρουν την σειρά στα ίσια, γνωρίζοντας πως σε αντίθετη περίπτωση, οι "ερυθρόλευκοι" θα βρεθούν μία ανάσα από τον τίτλο.
Αντίθετα η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς με καλή ψυχολογία, έρχεται με φόρα επιχειρώντας να καταστήσει σαφές προς πάσα κατεύθυνση πως φέτος ενδεχομένως να είναι η χρονιά της.
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του δίχως απρόοπτα. Έτσι όλοι οι παίκτες τίθενται στη διάθεση του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.
Ο "Ζοτς" παραμονές της αναμέτρησης ανέλυσε μέσω video στους παίκτες του, τα λάθη που έκαναν στον πρώτο τελικό, περιμένοντας πιο αποτελεσματική άμυνα και έλεγχο των ριμπάουντ. Σημειώνεται πως στην τελευταία προπόνηση έδωσε το παρών και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, "ντοπάροντας" ψυχολογικά τους παίκτες του "τριφυλλιού".
Στον αντίποδα η συμμετοχή του Έϊσι Λο θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.Ο Αμερικανός γκαρντ ακολούθησε μέρος της προπόνησης, ωστόσο ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν θα ρισκάρει την συμμετοχή του εάν δεν αισθάνεται 100% έτοιμος υπό τον φόβο υποτροπής. 
Την προπόνηση των Πρωταθλητών Ευρώπης παρακολούθησαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος αλλά και ο αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων» Γιώργος Σκινδήλιας.
Αξίζει να σημειωθεί πως μόνο μία φορά ομάδα που βρέθηκε να χάνει με 2-0 κατάφερε να πετύχει την ολική ανατροπή. Πρόκειται για την ΑΕΚ το 2002 κόντρα στον Ολυμπιακό.
Στο ΟΑΚΑ δεν θα πέφτει καρφίτσα, με την "πράσινη" ΚΑΕ να κάνει συστάσεις στους οπαδούς της για κόσμια συμπεριφορά. Μάλιστα, προστατευτικό πλέγμα θα καλύπτει όπως και στο ΣΕΦ το μεγαλύτερο μέρος της κερκίδας.
Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Τανατζής, Γκόντας και Πηλοΐδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου