Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Το νέο Honda CRF250L εν δράσει



Η Honda έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο βίντεο που δείχνει εν δράσει το νέο της μικρό on-off, το CRF250L. Στο διαφημιστικό αυτό βίντεο, το CRF παρουσιάζεται σε κάθε τερέν.


Παράλληλα, η Honda προβάλλει τα βασικά χαρακτηριστικά της μοτοσικλέτας, όπως τον μονοκύλινδρο κινητήρα των 249 κ.εκ., το στιβαρό πλαίσιο και τις υψηλής ποιότητας αναρτήσεις. Η Honda επικεντρώνει στο γεγονός ότι πρόκειται για μια μοτοσικλέτα που χρησιμοποιεί αγωνιστική τεχνογνωσία, αποτελεί, όμως, παράλληλα, και ένα ιδιαίτερα πρακτικό και οικονομικό μοντέλο στην πόλη.


Θυμίζουμε πως το CRF250L είναι μία ολοκληρωμένη μοτοσικλέτα διπλής χρήσης. Οι διαστάσεις, η εργονομία, το χαμηλό βάρος, οι αναρτήσεις με τις μεγάλες διαδρομές (πιρούνι 43mm Showa USD εμπρός, Pro-link πίσω) της επιτρέπουν να κινείται με άνεση στην πόλη αλλά και σε περιοχές εκτός δρόμου.


Ο μονοκύλινδρος κινητήρας αποδίδει ωφέλιμη ισχύ και ροπή σε μία μεγάλη γκάμα στροφών με παράλληλη οικονομία καυσίμου. H μοντέρνα σχεδίαση δανείζεται στοιχεία από τη θρυλική αγωνιστική σειρά των CRF, ενώ η ποιότητα κατασκευής δεν ξεφεύγει από τα υψηλά πρότυπα της Honda.

Πηγή:www.mototriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου