Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Πλήθος κόσμου στο Παγκρήτιο Συλλαλητήριο πολυτέκνων και τριτέκνων



Λεωφορεία μετέφεραν κόσμο στο Ηράκλειο - Μεγάλη εξέδρα έχει στηθεί από νωρίς στην πλατεία Ελευθερίας.


Την πρώτη μεγάλη κινητοποίησή τους πραγματοποίησαν σήμερα στο Ηράκλειο οι πολύτεκνοι από ολόκληρη την Κρήτη, οι οποίοι έδωσαν μια δυναμική απάντηση από την πλατεία Ελευθερίας, στα κυβερνητικά σχέδια που συνθλίβουν χιλιάδες πολύτεκνες οικογένειες.

Για το σκοπό αυτό είχαν ναυλωθεί λεωφορεία τα οποία αναχώρησαν, το πρωί, από τις 3 πόλεις του Νομού Λασιθίου, στις 9 το πρωί, με σκοπό τη δωρεάν μετακίνηση των πολυτέκνων με τις οικογένειές τους, καθώς και όποιου άλλου επιθυμεί. Σύμφωνα με το γραμματέα του Συλλόγου Πολυτέκνων Χαράλαμπο Νησωτάκη, οκτώ λεωφορεία με κόσμο ήρθαν στο Ηράκλειο από τα Χανιά κι άλλα 6-7 από το Λασίθι, ενώ το "παρών" δίνει κόσμος και από το Ρέθυμνο.

Πάνω από1.500 άτομα κατέκλυσαν την πλατεία Ελευθερίας όπου από νωρίς στήθηκε μια μεγάλη εξέδρα από όπου έγιναν ομιλίες και ακούστηκαν συνθήματα κατά των κυβερνητικών μέτρων. Οι πολύτεκνοι ζητούν μεταξύ άλλων να παραμείνει η ισόβια σύνταξη της πολύτεκνης μητέρας, των μικρών επιδομάτων στήριξης και της φορολόγησης των παιδιών ως τεκμηρίων και να “μπει φρένο” στην επιθετική πολιτική της κυβέρνησης σε βάρος τους, με στόχο τη διάλυση της πολύτεκνης οικογένειας.




cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου