Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Ο Δημήτρης τα κατάφερε και πάλι! - Το μηχανάκι μετέφερε δέματα και ανθρωπιά



Ο υπάλληλος μεταφορικής εταιρείας συνέχισε την προσπάθεια που ξεκίνησε τα Χριστούγεννα...


Πιστός στο ραντεβού του με την ανθρωπιά ήταν και στις γιορτές του Πάσχα, ο υπάλληλος μεταφορικής εταιρείας από το Ηράκλειο Δημήτρης Αποστολάκης, οποίος συγκέντρωσε μόνος του, και χωρίς καμία βοήθεια από πουθενά, τρόφιμα και τα μοίρασε σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.
Με εφόδια τη μεγάλη όρεξη για δουλειά και την αγάπη στο συνάνθρωπο, ο Δημήτρης Αποστολάκης, κατάφερε με δική του πρωτοβουλία και παράλληλα με τη δουλειά του, να συγκεντρώσει μία αξιομνημόνευτη ποσότητα τροφίμων, τα οποία και θα διανείμει σε οικογένειες.
Η προσπάθειά του συνεχίστηκε, μετά την πρώτη που είχε γίνει με μεγάλη επιτυχία τα Χριστούγεννα (διαβάστε εδώ)
Γυρνώντας όλη την ημέρα πάνω στο μηχανάκι, λόγω της δουλειάς του, αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια των ανθρώπων και αποδείχθηκε ότι η ιδέα ήταν πολύ καλή, αφού σε χρόνο ρεκόρ συγκεντρώθηκε η ποσότητα των τροφίμων και άλλων ειδών που βλέπετε στη φωτογραφία.
Όπως λέει  δε χρειάστηκε και πολλή προσπάθεια να πείσει τον κόσμο να τον βοηθήσει, και κυρίως εκείνους, που δεν έχουν και πάρα πολλά.
Η προσπάθεια του Δημήτρη Αποστολάκη αποδεικνύει η κρίση και τα προβλήματα μπορούν να νικηθούν, αρκεί να υπάρχει θέληση και κυρίως ανθρωπιά...



cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου